Συνάντησαν Κάκο κίτρινοι! Νέα… παράπονα, προσπαθούσε να δικαιολογηθεί ο Κερκυραίος (photos)

Το παρών στο γήπεδο της Κέρκυρας έδωσε ο Τάσος Κάκος, ο οποίος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στο ντέρμπι με την ΑΕΚ της προηγούμενης αγωνιστικής, αφήνοντας αυτός και οι βοηθοί του με μεγάλα παράπονα τον Άρη.

Ο Κερκυραίος διεθνής διαιτητής ένιωθε σαν στο… σπίτι του, όντας στο γήπεδο της ιδιαίτερης πατρίδας του. Είδε τον αγώνα σχετικά ανέκφραστος, χωρίς πολλά σχόλια και είχε συνομιλία τόσο με τους ανθρώπους της διοίκησης του Άρη, όσο και με απλούς Αρειανούς φιλάθλους πριν από τη σέντρα, στο ημίχρονο, αλλά και μετά το παιχνίδι κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο.

Αρκετοί από τους εκδρομείς είχαν συναντήσει τον Κάκο και σε καφετερία της πόλης, δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για όσα έγιναν με την ΑΕΚ, αλλά τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω τους χαμένους βαθμούς.

Ήταν πολύ πιο ήρεμος και… διαλλακτικός σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή, άκουσε τα παράπονα των κίτρινων και για μια ακόμη φορά έσπευσε να δικαιολογηθεί για τις αποφάσεις του. «Δεν ήθελα να προσβάλω κανένα, πόσο μάλλον τη μνήμη του νεαρού παιδιού. Απλά εφάρμοσα τους κανονισμούς» έλεγε και ξαναέλεγε, ενώ ακούστηκε κάποια στιγμή να ισχυρίζεται ότι: «Είχα ενημερώσει τους παίκτες και των δυο ομάδων για τους κανονισμούς και ζήτησα να είναι προσεκτικοί».

Ήταν φανερό ότι ήθελε να «χρυσώσει το χάπι», αλλά το κακό έχει γίνει. Ο Κάκος αποχώρησε από το γήπεδο, χωρίς να σχολιάσει κάτι περισσότερο για το τελικό 2-2, ενώ υπήρχαν αρκετοί φίλαθλοι του Άρη που έκαναν τα παράπονά τους, ακόμη και για τον συνολικό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει (και) φέτος η διαιτησία τον Άρη, φέρνοντας ως παράδειγμα την νέα αποβολή του Παπαστεριανού για… ψύλλου πήδημα!

To Top