ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αλλάζει επίπεδο και εκτός γηπέδου ο Άρης, στοχεύοντας στην ακόμα πιο επαγγελματική λειτουργία της ΠΑΕ

Ο Άρης έκανε ακόμα ένα βήμα προόδου σε αγωνιστικό επίπεδο με την κατάκτηση της 3ης θέσης και την έξοδο στην Ευρώπη για τρίτη σερί χρονιά. Στόχος ωστόσο δεν είναι μόνο η αγωνιστική βελτίωση, αλλά και η ακόμα πιο επαγγελματική προσέγγιση στον τρόπο που λειτουργεί η ΠΑΕ και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Πρόσφατα ο Δημήτρης Νιαρχάκος υπογράμμισε σε συνέντευξή του τον ρόλο που έχει στην ομάδα τονίζοντας πως «το πρωί είμαι στην προπόνηση από πολύ νωρίς και τελειώνοντας από εκεί μετά γραφείο. Ό,τι έχει να κάνει με το ποδοσφαιρικό τμήμα, έχω την ευθύνη. Λειτουργία, καθημερινότητα, όλα… Επαφή με τη διοίκηση. Συνδετικός κρίκος, με τα γραφεία, με τον πρόεδρο, με τους προπονητές, με τους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό να κρατάς τις ισορροπίες. Ιδιαίτερα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης».

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν στον Άρη στελέχη, που θα βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία της ΠΑΕ και πλέον προς τα εκεί στοχεύει ο Θόδωρος Καρυπίδης και η διοίκησή του, ώστε να κάνουν τους κίτρινους ένα ακόμα πιο οργανωμένο ευρωπαϊκό κλαμπ.

Στόχος είναι η βελτίωση της οργάνωσης και οι ρόλοι μέσα στην ομάδα, ώστε ο καθένας να έχει την δική του… αποστολή, στην δύσκολη καθημερινότητα.

To Top