ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ Άρης: Κρίσιμο 48ωρο για να μείνει “ζωντανή” η εγγυητική επιστολή

Προσπάθεια να βρει κοινό σημείο επαφής με συγκεκριμένους πιστωτές και να ξεπεράσει ακόμα ένα εμπόδιο προς την κατάθεση πλήρους φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα κάνει η ΚΑΕ Άρης, ώστε να μην καταπέσει η εγγυητική επιστολή.

Προ δύο εβδομάδων είχε πειστεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να δώσει παράταση στην εξέταση του συγκεκριμένου αιτήματος γιατί η πλειοψηφία των πιστωτών είχε κάνει ένα βήμα πίσω.

Αύριο Τρίτη είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει εκ νέου η επιτροπή και θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Την περασμένη φορά οι Τσαϊρέλης, Βεργίνης, Πρίφτης και Ζάρας δεν είχαν ζητήσει την κατάπτωση της εγγυητικής, όχι όμως και οι παίκτες που εκπροσωπεί ο Νίκος Πετράτος, γνωστός… πολέμιος του Άρη εδώ και χρόνια.

Οι κίτρινοι προσπαθούν να βρουν χρήματα για να επιτευχθεί ένας διακανονισμός εκ νέου ώστε να μην καταπέσει η εγγυητική και δημιουργηθεί άλλο ένα πρόβλημα ενόψει της κατάθεσης του πλήρους φακέλου για τη συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα.

Στόχος είναι σήμερα και αύριο μέχρι την έναρξη της συνεδρίασης να προκύψουν οι απαραίτητες συμφωνίες και έτσι η ΚΑΕ να μπει στην τελική ευθεία για την επίτευξη του πρώτου… στόχου ενόψει της νέας σεζόν.

To Top