Αλλάζει τα πλάνα του Μαρκόπουλου η απουσία Μποχωρίδη, αναζητείται ο τρίτος “πόλος”

Η απρόσμενη απουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη αλλάζει άρδην τα αγωνιστικά πλάνα του Σούλη Μαρκόπουλου για την σημερινή αναμέτρηση στο Ιβανώφειο.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο αρχηγός του Άρη ήταν στο ξεκίνημα της σεζόν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας. Σήμερα οι κίτρινοι τον στερούνται, όπως και για τις επόμενες 15 μέρες λόγω του τραυματισμού του στον καρπό.

Αν θεωρηθεί πως ο Άρης είχε τρεις πόλους στην επίθεσή του στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, τους Μποχωρίδη, Ντραγκίσεβιτς και Γκετσεβίτσιους, τότε σήμερα αναζητά τον παίκτη που θα γίνει ο τρίτος πόλος δίπλα στους δύο έμπειρους Ευρωπαίους παίκτες του.

Πρωτίστως αυτός που θα πρέπει να αξιοποιηθεί – πιο σωστά και με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη – είναι ο Τζέιλεν Μόρις. Είναι αθλητικός, παίζει άμυνα, έχει δείξει ότι έχει ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Άρης απέναντι σε όχι τόσο καλούς αμυντικούς που έχειο Ηρακλής στη περιφέρειά του.

Είναι σαφές ότι ο Μαρκόπουλος – και όλος ο Άρης – περιμένει περισσότερα και από τον Γκάρι Τάλτον και από τον Τζόρτζε Γκάγκιτς, όπως και από τον Μίλαν Μιλόσεβιτς και ίσως η απουσία του Μποχωρίδη λειτουργήσει ως “καμπανάκι” για να κάνουν όλοι ένα βήμα πιο μπροστά.

To Top