ΜΠΑΣΚΕΤ

Τρίτο παιχνίδι σε έξι μέρες, στόχος στο Ιβανώφειο το 2Χ2 στην Basket League (PRESSARIS LIVE – 18:15)

Ο Άρης συνεχίζει σήμερα (18:15) τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με το τρίτο σερί τοπικό ντέρμπι, φιλοξενούμενος αυτή τη φορά του Ηρακλή στο Ιβανώφειο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Basket League.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Σήμερα συμπληρώνονται έξι μέρες από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν με τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης είναι μια ομάδα επί της ουσίας χωρίς προετοιμασία και αυτό το δεδομένο καταγράφεται όχι ως δικαιολογία αλλά ως ένα πραγματικό γεγονός που επηρεάζει την απόδοση της ομάδας.

Οι κίτρινοι στα δύο πρώτα παιχνίδια, δεν επηρεάστηκαν πολύ από την αγωνιστική ανετοιμότητά τους, διότι ξεδίπλωσαν στο παρκέ εμπειρία. Έκαναν ωστόσο ατομικά λάθη που λίγο έλειψε να κοστίσουν με τον ΠΑΟΚ και κόστισαν με τον Ηρακλή.

Σήμερα το παιχνίδι έχει δύο ιδιαιτερότητες. Η πρώτη είναι ότι δεν θα γίνει στο Παλέ, όπως τα δύο προηγούμενα, αλλά σε “εχθρικό” έδαφος.

Η δεύτερη είναι η απρόσμενη απουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη, συνολικά του πιο φορμαρισμένου και καλύτερου παίκτη του Άρη στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Άρης καλείται να διαχειριστεί και τις δύο ιδιαιτερότητες μέσα από την εμπειρία του και πάλι, αλλά αυτή τη φορά δεν φτάνει μόνο αυτό. Χρειάζεται και καθαρό μυαλό και επίσης χρειάζεται να βρει τουλάχιστον έναν “πόλο” ακόμα επιθετικά, να θεωρηθεί πως Ντραγκίσεβιτς και Γκετσεβίτσιους θα είναι “εκεί” και θα παίξουν αυτό που ξέρουν.

Οι κίτρινοι οφείλουν να ελέγξουν τον ρυθμό και την δράση του Χάνλαν. Δεν το έπραξαν προχθές στο φινάλε του αγώνα κυπέλλου, κυρίως όταν ο Καστρίτης έπαιξε με τον Καναδό στο “2” και τον απελευθέρωσε από την οργάνωση με την παρουσία του Οκερέαφορ, αλλά πλέον έπαθε και πρέπει να δείξει ότι έμαθε.

To Top