ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αλλάζει… τσιπάκι, αφήνει την Δράμα στο παρελθόν και σκέφτεται το “αύριο”…

Η ήττα στη Δράμα αποτέλεσε ένα πολύ καλό μάθημα για τον φετινό Άρη, πως παρά τη δεδομένη του ποιότητα εντός αγωνιστικού χώρου και με αυτή την διαφορά που έχει “χτίσει” από τους διώκτες του, η προσπάθεια επιβεβαίωσης της ανωτερότητάς του θα πρέπει να είναι καθημερινή.

Το… κακό ξεκίνησε εδώ και καιρό με τον Άρη να μην αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, με φωτεινή εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο στο ματς με τη Θύελλα Φιλώτα εντός έδρας.

Μακριά από το “Κλεάνθης Βικελίδης” εντοπίζεται το πρόβλημα με τον Άρη να παίρνει μεν τις νίκες, αλλά να είναι κατώτερος των περιστάσεων δε, σχεδόν σε όλες τις τελευταίες εξορμήσεις του.

Στη Δράμα, το πλήρωσε, γιατί και πάλι δεν ήταν καλός. Έδωσε το δικαίωμα σε μία ομάδα, σαφέστατα ποιοτικότερη από τις άλλες, να “ξεγυμνώσει” τον εκτός έδρας Άρη και να εμφανίσει όλες του τις αδυναμίες.

Επόμενος στόχος, η νίκη με Έβρο. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν τον χρόνο, την ηρεμία, την ποιότητα και την εμπειρία να διαχειριστούν αυτή την ήττα, να αποκομίσουν ότι μπορεί να φανεί χρήσιμο από αυτή και να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που πρέπει. Νίκη σε κάθε ματς απο εδώ και πέρα, ώστε και “τελειώνει” μία ώρα αρχύτερα η υπόθεση άνοδος.

To Top