ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χάγκινς: “Όσο δενόμαστε εκτός γηπέδου, τόσο καλύτερα αποδίδουμε”

Για τον Τζαμέλ Χάγκινς ο Άρης ίσως να έκανε προχθές το καλύτερό του εντός έδρας παιχνίδι στην Ευρώπη. Θεωρεί ότι όσο περνάει ο καιρός και οι παίκτες δένονται περισσότερο, τόσο καλύτερο θα είναι το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας.

Ο Αμερικανός σέντερ υπογράμμισε πως “ίσως και να ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι εντός έδρας στην Ευρώπη. Δείξαμε καλό πρόσωπο, η άμυνά μας ήταν εξαιρετική, είμαι χαρούμενος που πήραμε τη νίκη με την Μπάνβιτ. Η εμπειρία που είχαμε στον πρώτο αγώνα σίγουρα μας βοήθησε χθες, γιατί γνωρίζαμε τι ήθελαν να κάνουν και αμυνθήκαμε καλύτερα”.

Ρωτήθηκε για το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Άρη και πόσο αυτό βοηθάει την απόδοση μέσα στο παρκέ και απάντησε ότι “όσο πιο πολύ δενόμαστε εκτός γηπέδου, τόσο καλύτερα αποδίδουμε μέσα σε αυτό. Σίγουρα αυτό είναι αιτία της επιτυχίας μας μέχρι τώρα και θα συνεχίσουμε να είμαστε έτσι και να βελτιωνόμαστε”.

Συνέχισε λέγοντας πως “αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να βοηθάω να παίρνει νίκες η ομάδα. Αγαπάω τον Άρη, αγαπάω την Θεσσαλονίκη, περνάω καλά και θέλω να συνεχίσω να κερδίζω. Οι φίλαθλοι είναι εκπληκτικοί. Μας βοηθούν, μας δίνουν ενέργεια, μας δίνουν τα πάντα. Όποτε παίζουμε στο Nick Galis Hall ξέρουμε τι να περιμένουμε”.

Ο Χάγκινς δεν βιάζεται ακόμα για την φάση των “32” του Γιούροκαπ, επισημαίνοντας πως “θα πάμε πάλι παιχνίδι με παιχνίδι και θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε, αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα”.

To Top