ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλλαγές λόγω τραυματισμών και κόπωσης, γρίφος η ενδεκάδα από τον Μάντζιο

Αλλαγές αναμένονται λόγω τραυματισμών και κόπωσης, γρίφος η ενδεκάδα από τον Άκη Μάντζιο ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ, παιχνίδι που διαμορφώνεται με ειδικές συνθήκες.

Η κατάσταση αυτήν την στιγμή σε ότι αφορά τους τραυματίες διαμορφώνεται ως εξής:

Α. Ο Ματέο Γκαρσία ταλαιπωρήθηκε την περασμένη βδομάδα, έχασε αρκετές προπονήσεις, έσφιξε όμως τα δόντια και ρίχθηκε στη “μάχη” της Τούμπας, βοηθώντας σε όλη την “πτέρυγα”.

Β. Ο Ντάνιελ Μαντσίνι αποχώρησε με πόνους, υποφέροντας από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, μετά από μια εμφάνιση ιδιαίτερα απαιτητική.

Γ. Ο Φαμπιάνο επέστρεψε μετά από από την απουσία του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς να θεωρηθεί ότι ξεπέρασε απόλυτα το πρόβλημα.

Μέσα σε αυτό το “κάδρο” και με δεδομένη την κόπωση αρκετών ποδοσφαιριστών, τη στιγμή που μετά τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ, ακολουθεί ένα επίσης κρίσιμο παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα, το συμπέρασμα είναι ότι ο προπονητής του Άρη δεν αποκλείεται να κάνει κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα και μέχρι αυτή την στιγμή κανείς δεν μπορεί να μιλήσει συγκεκριμένα για το ποιες θα είναι αυτές.

 

To Top