ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η αφιέρωση του Καρυπίδη και η αισιοδοξία: “Τα καλύτερα έρχονται σε πρωτάθλημα και κύπελλο”

Σαν μικρό παιδί έκανε μετά την νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Θόδωρος Καρυπίδης βιώνοντας κι αυτός μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, όπως εξελίχθηκε μετά το εφιαλτικό 0-5 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τόσο στη σουίτα της Τούμπας, μετά το ματς, όσο και μέσα στο πούλμαν της επιστροφής, με τους φιλάθλους του Άρη, που είχαν προσκλήσεις για την Τούμπα, έδωσε τα ρέστα του και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος… Μέσω των social media φρόντισε να στείλει το μήνυμα του, γράφοντας: “Τελικά είχατε δίκιο. Η ιστορία έγραψε… 11 χρόνια ήταν πολλά. Τα καλύτερα έρχονται. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας που τόσο πληγώσαμε το προηγούμενο Σάββατο”.

Λίγο αργότερα μιλώντας με τους φίλους του Άρη έδειχνε φοβερά αισιόδοξος. Όπως έλεγε χαρακτηριστικά: “Και τον ΠΑΟΚ θα περάσουμε και τον Παναθηναϊκό στη βαθμολογία, θα δείτε τι μπορεί να πετύχει αυτή η ομάδα, γι’ αυτό τρελάθηκα με το 0-5 από τα Γιάννενα. Αξίζει πολλά η ομάδα και θα δείτε πώς θα πάει, στόχος μας και το κύπελλο, να γεμίσει το γήπεδο ο κόσμος του Άρη, για να νικήσουμε τον ΟΦΗ και να βάλουμε βάσεις για πρόκριση”…

To Top