ΑΠΟΨΕΙΣ

Ποιο CAS; Κάθε μέρα ένσταση! Έχω 20 βαθμούς και παντού γράφουν 14…

Είναι κάτι πράγματα που δεν μπορεί να τα εξηγήσει απλός νους. Δεν ερμηνεύονται ούτε αν πούμε ότι στην Ελλάδα όλα γίνονται. Δεν “καταπίνονται” ούτε με την (εξαγορασμένη πλέον) Σουρωτή. Δεν ερμηνεύονται ούτε με τους νόμους (με ποιούς;) του ταλαίπωρου ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έχουμε λοιπόν ένα πρωτάθλημα με μία προκήρυξη για την βαθμολογία του που λέει ότι η νίκη παίρνει 3 βαθμούς, η ισοπαλία έναν βαθμό και η ήττα κανέναν. Απλή αριθμητική του Δημοτικού, ούτε καν μαθηματικά θα τα έλεγε κανείς. Νίκησες; Πήρες 3 βαθμούς. Έχασες; Δεν πήρες κανέναν. Έφερες ισοπαλία; Πήρες έναν. Πιο απλά (πεθαίνεις) μένεις στην ίδια τάξη!!!

Έχουμε λοιπόν μία ομάδα ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ , (κέρδιζε ή έχανε) ΜΑΖΕΥΕ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ τους βαθμούς της. Διαχρονικά τίμια και καθαρή ομάδα που πολεμά ΠΑΝΤΑ αντάξια του ονόματος της. ΑΡΗΣ, ο θεός του πολέμου, αυτό ιστορικά δεν αλλάζει. Με αυτό το DNA μεγάλωσαν γενιές Αρειανών, έτσι μάθαμε από τούς γονείς μας, έτσι μεταδώσαμε στα παιδιά μας. Ότι κερδίσουμε και ότι χάσουμε, τίμια και καθαρά μέσα στο γήπεδο.

Έχει λοιπόν η ομάδα μας 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Εχει 20 κερδισμένους βαθμούς στο χορτάρι. Είναι στην τρίτη θέση. Δεν θα τολμούσε δάσκαλος να το βάλει σαν άσκηση αριθμητικής στην β’ δημοτικού. Πόσους βαθμούς έχει μία ομάδα με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες, αν παίρνει 3 για κάθε νίκη και έναν για κάθε ισοπαλία; Θα τον έκριναν αυστηρά οι γονείς ότι βάζει εύκολα στα παιδιά τους!!! Αν όμως τούς έδινε ένα απόκομμα σημερινής εφημερίδας και τους ρωτούσε γιατί αυτή η ομάδα έχει 14 βαθμούς; Ποιο παιδάκι με απλό νου θα απαντούσε? Πόσο άλυτη θα ήταν η εξίσωση 6Ν+3Ι=14, ακόμη και για προχωρημένους μαθητές ή και μαθηματικούς;

Πριν τρελαθούμε εντελώς. Πριν φθάσουμε να μην μπορούμε να ερμηνεύσουμε τα απλά πράγματα. Πριν πιστέψει κάθε ομάδα που την κερδίσαμε καθαρά (ΠΑΟ,ΠΑΟΚ) ή που μαζέψαμε παραπάνω βαθμούς από αυτήν (ΟΦΗ), ότι μας περνάει στην πλασματική βαθμολογία που όλοι δημοσιεύουν και μας εμφανίζει με 14 αντί για 20 ΑΛΗΘΙΝΟΎΣ. Πριν μας πείσουν ότι το άσπρο είναι μαύρο.Πριν την εκδίκαση στο CAS. Πριν από όλη την παράνοια λοιπόν…

Ας υπερασπίσουμε τα απλά,τα γνήσια που ξέρουμε. Ότι (3Χ6)+(2Χ1)=20. Ότι αυτά κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο. Ότι κανείς αντίπαλος ή υπερκείμενη αρχή δεν εξέφρασε ένσταση ή αμφιβολία ούτε για μισό πόντο από τους 20 κερδισμένους μας στο χορτάρι. Ότι είναι λάθος η βαθμολογία πού όλοι αναγράφουν. Τεράστιο λάθος.

Ποιο CAS διαβάζω λοιπόν; Γιατί δεν κάνουμε κάθε μέρα ένσταση για λάθος βαθμολογία; Γιατί να βλέπει ο Αρειανός τον εφιάλτη των 14 βαθμών; Γιατί να μην γίνει δικός τους εφιάλτης, στρεφόμενος έναντι όλων όσων μας αναφέρουν με 14 βαθμούς; Τρέλα αυτοί; Τρέλλλα και εμείς, με πιο πολλά λλλ, πιο πολύ τρελλλα εμείς!!! Όπου υπάρχει ΑΡΗΣ 14 βαθμοί, ένσταση, ασφαλιστικά μέτρα, επίθεση στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης. Ντου από παντού. Να μας νοιώσουν. Να αναγκαστούν όλοι με νομικά” κόλπα”, με το καλό ή το… άγριο να αναφέρουν ΑΡΗΣ 20 και αν θέλουν κάτω κάτω αστερίσκο* εκκρεμεί απόφαση αφαίρεσης 6 βαθμών* Πάνω ψηλά ΑΡΗΣ 20 και κάτω αστερίσκο,* -6.* Έτσι απλά, καθαρά, ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ και ξάστερα.

Πιστεύω έχουμε άξια διοίκηση, έξυπνο γραφείο τύπου, λαό που παίζει στα δάκτυλα τα social media. Πάμε λοιπόν όλοι μαζί οργανωμένα.ΑΡΗΣ 20. Δεν αφήνουμε να πέσει κάτω τίποτα. ΑΡΗΣ 3ος με 20.Δόγμα, σύνθημα, πιστεύω, στα χαρτιά, στο μυαλό, στην καρδιά, όλων και παντού. ΑΡΗΣ 20 βαθμοί.

Καλημέρα ΑΡΕΙΑΝΟΙ.ΑΡΗΣ 20. Καλή όρεξη ΑΡΕΙΑΝΟΙ . ΑΡΗΣ 20.Καλησπέρα ΑΡΕΙΑΝΟΙ.ΑΡΗΣ 20. Καληνύχτα σε όλους τους άλλους που από το βαθύ σκοτάδι βλέπουν 14και δεν βλέπουν ότι ΑΡΗΣ 20.ΑΡΗΣ 3ος βαθμοί ΕΊΚΟΣΙ

To Top