ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Αντίδοτο” για τις κλειστές άμυνες, για να μην “κολλήσει” και πάλι επιθετικά

Οι κλειστές άμυνες με την διπλή ζώνη είναι το μεγάλο πρόβλημα του Άρη μέχρι τώρα, όπως έχει φανεί ξεκάθαρα από το ξεκίνημα της σεζόν και οι κιτρινόμαυροι αναζητούν το “αντίδοτο” ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να “πετάξει” στα σκουπίδια 10 βαθμούς κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες που όπως αποδεικνύεται του βάζουν δύσκολα και τον κρατάνε “άσφαιρο” επιθετικά.

Ο λόγος για τους ΟΦΗ, Απόλλωνα Σμύρνης, Ιωνικό και ΠΑΣ Γιάννινα. Με τις δύο πρώτες ομάδες οι κιτρινόμαυροι είχαν ισοπαλίες, ενώ από τους δύο τελευταίες γνώρισαν την ήττα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα μάλιστα γράφτηκε μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου με τον Άρη να εμφανίζει αμυντικά προβλήματα και να γνωρίζει βαριά ήττα με 5-0.

Κόντρα στον ΟΦΗ αύριο και με δεδομένο ότι ο Άρης θα κυνηγήσει την νίκη, με σκορ που του επιτρέπει να αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισής του, η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα πρέπει να βελτιωθεί άμεσα. Είναι κάτι που απασχολεί τον κιτρινόμαυρο κόουτς και θα ζητήσει διεξόδους στο αυριανό παιχνίδι.

To Top