ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην καλύτερη 11άδα της εβδομάδας στη Σενεγάλη ο Εντιαγέ: “Θεαματικός ως πλέι μέικερ” (photo)

Οι εμφανίσεις του Αλιουνέ Εντιαγέ με τη φανέλα του Άρη δεν περνάνε απαρατήρητες από τους συμπατριώτες του. Πόσο μάλλον αυτή της Τούμπας…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα wiwsport.com, ο έμπειρος μέσος των κιτρινόμαυρους βρίσκεται στην καλύτερη 11άδα της εβδομάδας στη Σενεγάλη. μαζί με μεγάλα ονόματα της χώρας.

Όπως σημειώνουν: “Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ , ο Εντιάγε ήταν ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος στη νίκη του Άρη (1-0). Θεαματικός ως πλέι μέικερ, ο 31χρονος μέσος είχε σημαντική συμμετοχή και έπαιξε καλά τον ρόλο του, βγάζοντας πολλές μπαλιές και θέτοντας σε κίνδυνο την άμυνα του ΠΑΟΚ αρκετές φορές. Σε μια πολύ υψηλή πρωτοβουλία από την πλευρά του, έκλεψε από το κέντρο την μπάλα πριν δώσει μια πάσα στον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα” αναφέρει μεταξύ άλλων.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην καλύτερη 11άδα της εβδομάδας στη Σενεγάλη ο Εντιαγέ

Οι εμφανίσεις του Αλιουνέ Εντιαγέ με τη φανέλα του Άρη δεν περνάνε απαρατήρητες από τους συμπατριώτες του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα wiwsport.com, ο έμπειρος μέσος των κιτρινόμαυρους βρίσκεται στην καλύτερη 11άδα της εβδομάδας στη Σενεγάλη.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Το κέντρο της καλύτερης ομάδας της εβδομάδας ολοκληρώνεται από τον σκόρερ Παπέ Αλιουνέ Εντιαγέ, ο οποίος ήταν καθοριστικός στην νίκη του Άρη, ανοίγοντας το σκορ στον αγώνα με τον Βόλο».

To Top