Αλλαγές στην ενδεκάδα, ψάχνει το “αντίδοτο”

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να κατεβάσει την ενδεκάδα στον αγώνα της Πέμπτης ο Σούλης Παπαδόπουλος, αναζητώντας το “αντίδοτο” που θα φέρει την πολυπόθητη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι “χωρίς γυρισμό” ο 47χρονος προπονητής αναμένεται να αφήσει στον πάγκο τον Πουλίδο και ίσως τον Αγκάνθο και να ρίξει στη “μάχη” τον Μπουγαΐδη (στο κέντρο) και ανάλογα να πάρει τις οριστικές αποφάσεις του για την μεσοεπιθετική γραμμή στη σημερινή προπόνηση, με δεδομένη την απουσία του Τάτου. Εκεί είναι οι περιπτώσεις των Σουνά, Παπαδόπουλου, Νταμαρλή και Τσιάρα.

Ο νεαρός Τσιάρας με την εικόνα που δείχνει στην προπόνηση δίνει την δυνατότητα στον Παπαδόπουλο, να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον χρησιμοποιήσει την Πέμπτη.

Σήμερα θα φανεί σε ποια κατάσταση είναι οι Μπακασέτας και Οικονομόπουλος, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από μια ίωση, ενώ όπως είναι γνωστό από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Τάτος, Ηρακλής και ο τραυματίας Καμινιώτης.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται να δούμε για πρώτη φορά τον Χρήστο Βανγκέλι να φοράει ξανά τα κιτρινόμαυρα. Εάν, μάλιστα, πάρει το «οκ» ο Παπαδόπουλος από τον 28χρονο αμυντικό, ο οποίος έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να βρει ρυθμό και πατήματα, τότε δεν αποκλείεται να μετατοπιστεί ο Τσουμάνης στα χαφ. Μία λύση δοκιμασμένη από τον προπονητή του Άρη.

To Top