Μουστακίδης: “Οι τελευταίες ελπίδες, τεράστιο όπλο η βοήθεια του κόσμου”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Μπάμπης Μουστακίδης αναφέρθηκε στην δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης και τόνισε ότι το παιχνίδι στο Αγρίνιο είναι η τελευταία του ελπίδα. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

«Το πρόβλημα στον Άρη δεν είναι τώρα, υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και όλοι περιμένουμε κάποια στιγμή να δείξει σημάδια ανάκαμψης αλλά και να έρθει αυτή η πολυπόθητη πρώτη εντός έδρας νίκη. Μία νίκη που σίγουρα θα του δώσει μεγάλη ψυχολογία. Όσο αυτή δεν έρχεται, οι ελπίδες λιγοστεύουν ,τα παιχνίδια λιγοστεύουν και τα περιθώρια στενεύουν πάρα πολύ.

Η μόνη ελπίδα για να αναστρέψει ο Άρης αυτή την κατάσταση είναι ο ερχομός πολλών καινούργιων παικτών, που θα δώσουν μια νέα πνοή στην ομάδα, αυτοί οι παίκτες ήρθανε αλλά για διάφορους λόγους οι νίκες δεν ήρθανε. Υπάρχει όμως μια βελτίωση που δίνει μια ώθηση για να ελπίζεις. Αλλά πρέπει να αρχίσουν να έρχονται οι βαθμοί, όσο δεν έρχονται τα πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουνε

Έχουν γίνει εγκληματικά λάθη για να φτάσει η ομάδα μέχρι εδώ, πολλά πράγματα έχουν γίνει λάθος , κυρίως στο αγωνιστικό κομμάτι. Αλλά και το οικονομικό δεν έδωσε το περιθώριο για να γίνει κάτι καλύτερο. Αυτή η θηλιά υπήρχε όμως από πέρυσι αλλά ο Άρης κατάφερε να σώσει την χρονιά. Αλλά αυτό δεν έγινε μάθημα και φέτος τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα. Το όνομα δεν φτάνει για να κερδίσεις ένα παιχνίδι ».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Από όλα τα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, στο τελευταίο με την Ξάνθη ήταν πραγματικά ανεπανάληπτο αυτό που συνέβη. Ενώ η ομάδα έχανε οι οπαδοί δεν σταμάτησαν να τους εμψυχώνουν και για αυτό φτάσαμε πολύ κοντά να πάρουμε την νίκη στο τέλος. Αλλά πολλές φορές δεν φτάνει αυτό, δεν μπορείς να περιμένεις μόνο από την τύχη αλλά και από εξωγενής παράγοντες για να φτάσεις σε μια νίκη. Ο Άρης δείχνει πολύ αδύναμος να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του κάθε παιχνιδιού, σίγουρα όμως ο κόσμος είναι δίπλα, και πραγματικά είναι ένα τεράστιο όπλο για την ομάδα».

Για το παιχνίδι στο Αγρίνιο : «O Άρης διανύει τις τελευταίες τους ελπίδες για κάτι καλύτερο, δεν είναι μόνο για ψυχολογία αλλά να πιέσεις και λίγο τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω. Πρέπει να αλλάξει επειγόντως η αγωνιστική εικόνα της ομάδας και να αρχίσουν να έρχονται οι νίκες».

To Top