ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αλλαγές στο ρόστερ στη διάρκεια της διακοπής

Ο Άρης αδικεί τον εαυτό του επειδή δεν μπορεί λύσει το επιθετικό του πρόβλημα και ο χρόνος που έχει δοθεί στο υπάρχον ρόστερ για λύση εξαντλείται. Είναι δεδομένο ότι οι κίτρινοι θα προχωρήσουν σε αλλαγές, για να βελτιώσουν την εικόνα τους.

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία ομάδα που θα κάνει αλλαγές. Ούτε είναι κάτι που θα συμβεί πρώτη φορά. Ο Άρης προσπαθεί να βελτιώσει την εικόνα του μέσα στο γήπεδο, ο Παναγιώτης Γιαννάκης βλέπει σημάδια προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά τα αποτελέσματα δεν έρχονται.

Οι κίτρινοι δεν ξεπέρασαν ούτε καν τους 60 πόντους στον χθεσινό αγώνα, δίνοντας μια… κλωτσιά στην πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν αμυντικά να κρατήσουν μια ομάδα που σκοράρει 80 πόντους κατά μέσο όρο μόλις στους 63 και μάλιστα στην έδρα της.

Είναι κάτι παραπάνω από μια πιθανότητα πλέον ότι ο Άρης θα κάνει αλλαγές στο ρόστερ του και όλα δείχνουν ότι στη διάρκεια της διακοπής – μετά τους δύο επόμενους εντός έδρας αγώνες με Αβελίνο και Φάρο Λάρισας – όπως σας είχε ενημερώσει το PRESSARIS θα υπάρξουν αποφάσεις για το αγωνιστικό προς αυτή τη κατεύθυνση και δεν θα αφορούν μόνο την απόκτηση πλέι μέικερ…

To Top