ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εξελίξεις και ξεκαθάρισμα άμεσα με Πέτγουεϊ!

Η μεταμεσονύχτια τοποθέτηση του Μπρεντ Πέτγουεϊ ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθεί από την ενεργό δράση προκαλεί εξελίξεις, είτε το εννοεί ο Αμερικανός, είτε όχι.

Στη διάρκεια της ημέρας υπάρχει προπόνηση. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Πέτγουεϊ πριν γράψει όσα έγραψε στο twitter είχε ενημερώσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους συμπαίκτες του.

Σε κάθε περίπτωση η χθεσινή κατά κάποιο τρόπο ανακοίνωση ότι αποχωρεί από το μπάσκετ είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί στη σημερινή προπόνηση.

Οι κίτρινοι θέλουν να ξέρουν αν όντως εννοεί ο Πέτγουεϊ όσα έγραψε ή αν ξέσπασε με όσα συνέβησαν στην Πυλαία από τους διαιτητές, που δεν ήταν και λίγα και δεν αποτελούν δικαιολογία για την μέτρια εμφάνιση της ομάδας. Είναι δεδομένα, όμως, και πραγματικότητα.

Προφανώς και ο Πέτγουεϊ θα είναι στη σημερινή προπόνηση και εκεί αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις. Είτε να γίνει πιο επίσημο αυτό που ο Αμερικανός έγραψε στο twitter, είτε να γίνει προσπάθεια να μεταπειστεί. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει θέμα και θα υπάρχουν και εξελίξεις, που σαφώς θα επηρεάσουν το ρόστερ.

To Top