Αλλαγή ιδιοκτησίας στον Πανιώνιο, αγώνας δρόμου να κατέβει!

Είναι πολύ πιθανό, άμεσα κιόλας, ο Πανιώνιος να γυρίσει σελίδα. Και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται μέσα στο Σαββατοκύριακο οι εξελίξεις να είναι άμεσες.

Όπως αναφέρει το sportime.gr:

“Ο Πανιώνιος αλλάζει χέρια, κατά πάσα πιθανότητα. Μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο νυν ιδιοκτήτης, Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, οι εξελίξεις ήταν άμεσες. Μπορεί ο κ.Χριστοδουλόπουλος να είπε ότι «δεν υπήρχε κάποια επίσημη ή ανεπίσημη επαφή» (και δεν ήταν μακριά από την πραγματικότητα η δήλωσή του) αλλά πλέον υπάρχουν εξελίξεις.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο νυν ιδιοκτήτης βρίσκεται σε επαφή με αγοραστή ο οποίος θέλει να αναλάβει την ΚΑΕ. Να καλύψει το χρέος και φυσικά να τρέξει την ομάδα. Ήδη έχει διαμορφωθεί και το απαραίτητο «τιμ», με προπονητή τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο και τεχνικό διευθυντή τον Κώστα Μίσσα. Ο «Στρατηγός» θα επιστρέψει στον Πανιώνιο, σε ένα πολύ σημαντικό πόστο. Στην ομάδα που τον ανέδειξε, που αγάπησε και την αγάπησε, σε μια κρίσιμη στιγμή.

Ο Δικαιουλάκος θεωρείται «πνευματικό παιδί» του Μίσσα, συνεργάστηκαν άλλωστε πολλά χρόνια στις Εθνικές ομάδες. Άμεσος συνεργάτης του Δικαιουλάκου θα είναι ο πολύ έμπειρος και ικανός, Θανάσης Παπαχατζής ενώ το ρόλο του GM θα τον έχει ο επίσης έμπειρος, Κώστας Κότσης. Ο τελευταίος είναι και μάνατζερ στην Εθνική ομάδα ενώ την τελευταία διετία ήταν στην Λήμνο.

Υπολογίζεται ότι μέχρι τις 3/10 (τότε θα γίνει ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ) οι «κυανέρυθροι» θα έχουν καταφέρει να υπογράψουν ένα γκρουπ παικτών ώστε να αγωνιστούν τουλάχιστον και να μη «φορτωθούν» αφαίρεση βαθμών.

Ήδη έχει γίνει μια προεργασία αλλά φυσικά είναι μάλλον πρόωρο για περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι επόμενες ώρες είναι πολύ σημαντικές με δεδομένο ότι θα καθοριστεί το μέλλον της ΚΑΕ Πανιώνιος. Και το σίγουρο είναι ότι αν δεν τελεσφορήσει αυτή η προσπάθεια, τότε οι Νεοσμυρνιώτες… τελείωσαν! Πολύ απλά… Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος είπε ξεκάθαρα ότι δε μπορεί να «τρέξει» την ομάδα μόνος του, άρα ο Πανιώνιος θα κατρακυλήσει στα τοπικά…”.

To Top