Αλλαγή πλεύσης στο ΝΒΑ και σκέψεις για All Star Game τον Μάρτιο

Το ΝΒΑ φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη και λίγους μήνες μετά την απόφαση να μην διεξαχθεί φέτος All Star Weekend λόγω κορονοϊού έριξε στο τραπέζι την ιδέα να διεξαχθεί All Star Game τον Μάρτιο.

Το ΝΒΑ συνεχίζει να ψάχνει λύσεις για να προωθήσει το προϊόν του. Και πάνω σε αυτή την λογική φαίνεται ότι προσπαθεί να αλλάξει το αρχικό πλάνο που ανέφερε ότι δεν θα διεξαχθεί All Star Game φέτος λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, η λίγκα ξεκίνησε ήδη διαπραγματεύσεις με την Ένωση παικτών, παρουσιάζοντας ένα πλάνο για διεξαγωγή All Star Game φέτος στις 7 Μαρτίου. Εν μέσω δηλαδή της διακοπής 5-10 Μαρτίου που έχει προβλεφθεί από το ξεκίνημα της σεζόν. Με βάση το ίδιο πλάνο, ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Ατλάντα, όπου βρίσκεται η έδρα της “Turner Sports” που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων, κάτι που σημαίνει ότι θα αποτραπούν περιττές μετακινήσεις.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως ότι το συγκεκριμένο πλάνο, που βρίσκεται υπό συζήτηση, περιλαμβάνει απλώς το All Star Game και όχι όλες τις άλλες δραστηριότητες που λαμβάνουν συνήθως χώρα σε ένα All Star Weekend, όπως οι διαγωνισμοί καρφωμάτων και τριπόντων και το Celebrity Game, ενώ δεν προβλέπεται η παρουσία φιλάθλων.

Όπως και να έχει, σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις και σε αυτό το θέμα.

To Top