ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν βλέπει την ώρα! Ρίχνεται στη μάχη ο Μήτρογλου, πιάνει δουλειά με τα κιτρινόμαυρα

Ο Κώστας Μήτρογλου είναι από χθες ποδοσφαιριστής του Άρη θα θα φοράει τον “θεό του πολέμου” στο στήθος για τους επόμενους 18 μήνες, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο με την κιτρινόμαυρη ομάδα.

Ο 33χρονος διεθνής επιθετικός, πήρε χθες μια πρώτη γεύση από την νέα του ομάδα και τους νέους του συμπαίκτες και από σήμερα ρίχνεται στη μάχη, πιάνοντας δουλειά υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου. Ο ίδιος έδειχνε από χθες ιδιαίτερα ανυπόμονος και δεν είναι τυχαίο αυτό που είπε στους ανθρώπους του Άρη, αλλά και η ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό: ότι δεν βλέπει την ώρα να παίξει, όπως και ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο νέο του ποδοσφαιρικό “σπίτι”.

Έχει την διάθεση, δείχνει διψασμένος να επιστρέψει εμφατικά στην δράση, αναγνωρίζοντας ότι ο Άρης είναι η ομάδα που του δίνει τη δυνατότητα να αποδείξει την δεδομένη αξία του.

Από σήμερα θα ξεκινήσει προπονήσεις και θα τεθεί με το καλημέρα στην διάθεση του κιτρινόμαυρου τεχνικού ενόψει των δύσκολων υποχρεώσεων, αρχής γενομένης του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο.

To Top