Αλλαγή σελίδας, Άρης non stop! Ολοκληρώνει την προετοιμασία με προσήλωση στην Κλουζ

Ο Άρης ολοκληρώνει σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία του, ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με την Κλουζ (01/11, 20:00), για την 5η αγωνιστική του EuroCup.

Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να εκμεταλλευτούν το πολύ καλό μομέντουμ των δύο τελευταίων εβδομάδων και να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους στη διοργάνωση και έκτη συνολικά, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παράλληλα, στόχος της ομάδας του Γιάννη Καστρίτη είναι να βελτιώνεται και να παρουσιάζεται καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Το όνομα και η προέλευση της Κλουζ δεν θα πρέπει να ξεγελούν, καθώς πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, η οποία κάνει βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, παίζοντας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι ένα ματς, που κρύβει παγίδες και αυτό το γνωρίζουν οι κιτρινόμαυροι, οι οποίοι δεν θέλουν να έχουν άλλες απώλειες στην έδρα τους.

Απών και πάλι για τον Άρη θα είναι ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, ο οποίος ταλαιπωρείται από το διάστρεμμα, που αποκόμισε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Λιετκαμπέλις και δεν αναμένεται να επιστρέψει άμεσα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

To Top