ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βρίσκει «πατήματα» ο Άρης και περιμένει καλύτερη συνέχεια στο χορτάρι…

Είναι φανερό πως ο Άρης αρχίζει και βρίσκει τα «πατήματα» του στον αγωνιστικό χώρο…

Ο Άκης Μάντζιος όπως και στην πρώτη του θητεία, έτσι και στην δεύτερη έχει ως στόχο πρώτα να διορθώσει τα προβλήματα που υπάρχουν στο ανασταλτικό κομμάτι της ομάδας. Είναι φανερό άλλωστε ότι ο Άρης στα έξι τελευταία παιχνίδια έχει δεχθεί γκολ μόνο σε δύο αγώνες. Ωστόσο ένα κύριο πρόβλημα συνεχίζει και παραμένει στην ομάδα και αφορά το επιθετικό κομμάτι.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν φαίνεται να μπορούν ακόμα να κυριαρχήσουν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, κυρίως στα πρώτα ημίχρονα, η ομάδα φαίνεται διστακτική ενώ κρατάει για αρκετή ώρα την μπάλα δίχως να γίνεται επικίνδυνη προς τον αντίπαλο. Μάλιστα, αυτή η ανούσια κατοχή παραλίγο να κοστίσει το τρίποντο απέναντι στον Πανσερραϊκό καθώς ουσιαστικά ο Άρης έγινε ολοκληρωτικά απειλητικός στο τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Μάντζιου έχει την ποιότητα για να καταφέρει το κάτι παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και να διεκδικήσει με αξιώσεις το κύπελλο Ελλάδας. Ο Μορόν συνεχίζει να είναι ένας επιθετικός με ένστικτο μπροστά που μπορεί ακόμα και μία «σκοτωμένη» επίθεση να την μετατρέψει σε γκολ, ενώ ο Σουλεϊμάνοφ αρχίζει βήμα-βήμα να ξεδιπλώνει όλο το ταλέντο που έχει. Επίσης, σημαντική είναι και η συνεισφορά του Σαμόρα από τον πάγκο ενώ επιθετικές λύσεις σε αυτή την ομάδα μπορούν να προσφέρουν μέχρι και οι αμυντικοί, με τους Φαμπιάνο-Μπράμπετς να είναι άκρως επικίνδυνοι στο ψηλό παιχνίδι.

Ακόμα δεν έχουμε δει το 100% του ρόστερ, με την φιλοδοξία σύντομα να μπορέσουμε να δούμε έναν ακόμα πιο ανταγωνιστικό Άρη που θα μπορεί να κοντράρει στα ίσια ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ.

To Top