ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αλλαγή σελίδας από Άρη και στροφή σε Λάρισα, με στόχο το τέταρτο φετινό “διπλό”

Στον Άρη δεν υπάρχει η πολυτέλεια να σταθεί πολύ περισσότερο απ΄όσο πρέπει στην χθεσινή ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα πρέπει να ανασυνταχθούν άμεσα, αρχής γενομένης από σήμερα, καθώς ακολουθεί δύσκολο και πολύ απαιτητικό πρόγραμμα.

Την Τετάρτη θα πρέπει να μεταβούν στην Λάρισα για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα, σε εξ΄αναβολής αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής, λόγω των τότε θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς για τους “κιτρινόμαυρους” αν θέλουν να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις και πολύ κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Το κάνει πιο δύσκολο, το γεγονός πως το ερχόμενο Σάββατο υπάρχει κι άλλο ματς, εκτός έδρας και αυτό, αυτή τη φορά στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο. Επομένως, είναι μία εβδομάδα που θα χρειαστεί αξιοποίηση του ρόστερ στο έπακρο.

Η ΑΕΛ ήρθε χθες ισόπαλη (0-0) εντός έδρας με τον Ατρόμητο, έφτασε τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα, έχοντας κι αυτή 8 παιχνίδια μέχρι στιγμής.

Ο Άκης Μάντζιος έχει στόχο να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για το 4ο φετινό “διπλό”, μετά από αυτά σε Βόλο, ΟΑΚΑ και Αγρίνιο.

To Top