ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αλλαγμένη η Κύμη σε σχέση με τον αγώνα στο Παλέ, με τρία νέα πρόσωπα

Μια ομάδα αρκετά αλλαγμένη – όπως φυσικά και ο Άρης – είναι η σημερινή Κύμη, που θα αντιμετωπίσουν οι κίτρινοι στην Χαλκίδα, σε σύγκριση με τον αγώνα του α’ γύρου στο Αλεξάνδρειο.

Η σημερινή αντίπαλος του Άρη θα δει για πρώτη φορά απέναντί της τους Ντίον Ντίξον, Τζέισον Κάντι και Ντάνιελ Όρτον. Οι δύο πρώτοι είναι περιφερειακοί. Αυτός που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή είναι ο Αυστραλός, Κάντι, ο οποίος σε τέσσερις αγώνες έχει 14 πόντους και 2,2 ασίστ, σουτάροντας με 45,4% από τη γραμμή των 6,75μ..

Ιδιαίτερα ποιοτικός είναι και ο Όρτον μέσα στην ρακέτα. Σε 9 αγώνες έχει 8,7 πόντους και 4,9 ριμπάουντ και οι κίτρινοι δεν έχουν παίκτη στα… κυβικά του, ωστόσο ο Αμερικανός είναι εκτός από ταλαντούχος και ιδιαίτερα ασταθής στην απόδοσή του.

Δύο πρώην παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη, ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς και ο Τσαβντάρ Κοστόφ είναι ίσως οι πιο σταθεροί παίκτες της Κύμης και χρειάζονται προσοχή γιατί έχουν καλό μακρινό σουτ, ενώ από τους Έλληνες αυτός που ξεχωρίζει είναι ο Σταύρος Τουτζιαράκης που κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα με 11,1 πόντους και 6,4 ριμπάουντ μέσο όρο σε 20 αγώνες.

To Top