ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

“Διπλό” με την Κύμη για την τέταρτη θέση, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Αν ο Άρης θέλει να κατακτήσει την τέταρτη θέση, οφείλει σήμερα (17:00), ανήμερα των 103ων γενεθλίων του συλλόγου, να περάσει νικηφόρα από το κλειστό της Κανήθου στην Χαλκίδα απέναντι στην Κύμη, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Η Κύμη καίγεται για τη νίκη, γιατί μπορεί να δώσει τέλος στην υπόθεση παραμονή και ο προπονητής της, Βασίλης Μπρατσιάκος τόνισε ότι ίσως το σημερινό παιχνίδι είναι το… ματς της χρονιάς για τους νεοφώτιστους.

Για τον Άρη αυτά μικρή σημασία έχουν. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη οφείλει να παρουσιάσει το πρόσωπο που είχε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα στην Ρόδο και να πάρει τη νίκη που τόσο χρειάζεται για την εξασφάλιση της τέταρτης θέσης, που αφενός δίνει πλεονέκτημα στην β’ φάση των πλέι οφ, αφετέρου δεν βάζει την ομάδα σε διαδικασία να παίξει στην α’ φάση των πλέι οφ (θέσεις 5-8 και οι νικητές με τον τρίτο και τον τέταρτο).

Οι κίτρινοι κωλυσιεργούν και δεν ενισχύονται. Θα παρουσιαστούν και σήμερα με μόλις τρεις ξένους απέναντι στην Κύμη, αλλά ακόμα και έτσι, έχουν την ποιότητα και το βάθος στον πάγκο για να μπορέσουν να φύγουν νικητές και να κάνουν το πρώτο από τα (τουλάχιστον) τρία βήματα που απαιτούνται για να πάρουν την τέταρτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ευχής έργον είναι να διατηρήσει το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε στη Ρόδο ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς, αλλά είναι δεδομένο ότι θα πρέπει να ανεβάσουν αισθητά την απόδοσή τους οι Έλληνες παίκτες του Άρη.

To Top