ΜΠΑΣΚΕΤ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΗ! Ο Άρης έγινε 103 χρόνων! Επανάσταση για την οριστική… ανάσταση του πιο περήφανου συλλόγου!

Η 25η Μαρτίου 2017 μόλις διανύει τις πρώτες στιγμές της. Μια ξεχωριστή μέρα… Ο Άρης ανήμερα της 25ης Μαρτίου, μιας μεγάλης γιορτής της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας γιορτάζει τα 103α γενέθλιά του. Ο Άρης έγινε 103 χρόνων και σκορπίζει παντού την λάμψη, την ιστορία του μεγαλείο του…

Σαν σήμερα, πριν 103 χρόνια γεννήθηκε ο πιο ένδοξος και υπερήφανος σύλλογος της Μακεδονίας γιατί έτσι είναι όχι στα λόγια και στην… εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζουν οι ιερείς της προπαγάνδας, αλλά γιατί αυτό μαρτυρούν οι λαμπρές σελίδες της ιστορίας του.

Ο Άρης σβήνει σήμερα τα εκατό συν τρία κεράκια του, χωρίς να έχει… αποδράσει από τα μεγάλα του προβλήματα, αλλά έχοντας πάντα ως πυξίδα την ιστορία, τον λαό του, το πάθος για επιβίωση, δικαίωση, γιγάντωση. Κοιτάει μπροστά, κοιτάει ψηλά!

Σίγουρα τα τελευταία χρόνια, οι… πανηγυρισμοί και τα πολλά χαμόγελα έδωσαν την θέση τους στην αγωνία, στον προβληματισμό, στις δυσκολίες, μια συνεχίζει να μετράει τις πληγές του, πάρα πολλές που συσσωρεύτηκαν στην πορεία των δεκαετιών από εκείνο το πρωί της 25ης Μαρτίου του 1914 κι έπειτα, όταν σε ένα καφενεδάκι της περιοχής Βότση, έπαιρνε πνοή και φούντωνε η φλόγα της γέννησης ενός από τους πλέον ιστορικούς συλλόγους της χώρας.

Ο Άρης όμως , η οικογένεια του συλλόγου γνωρίζουν όλοι, ότι είναι νικητής και θα πετύχει…

Το ποδόσφαιρο θέλει μέσα στο 103ο έτος της ιστορίας του, να επιστρέψει στην φυσική του θέση και να συνεχίσει το ταξίδι της “επιστροφής” στην κορυφή, παρά τις δυσκολίες.

Το μπάσκετ έχει γυρίσει σελίδα και συνεχίζει την νέα αρχή που ξεκίνησε, χωρίς κι εδώ να λείπουν οι δυσκολίες…

Ο Άρης μπαίνει στο 103ο έτος της ιστορίας του.

Ο Άρης πρέπει να μπει στη δική του… επανάσταση για να βιώσει την οριστική… ανάστασή του

Είναι ο μόνος δρόμος για να ζήσει και να υπάρχει.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΡΗ!

To Top