«Αλλοίωση αποτελέσματος με Καλλονή, εάν αποδειχθεί η παρανομία της ΕΠΟ»!

Ο Θανάσης Κώνστας, μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. Άρης μίλησε με αφορμή τη συμπεριφορά της Ε.Π.Ο. και των θεσμικών της οργάνων απέναντι στους «κίτρινους» από τις αρχές της εβδομάδας, όσον αφορά την άρνηση έκδοσης δελτίων των ποδοσφαιριστών και την εκδίκαση έξι υποθέσεων από το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, για την εκδίκαση των έξι υποθέσεων και την αντίδραση της Π.Α.Ε. Άρης τόνισε: «Ήταν κάτι που μας αιφνιδίασε, διότι δεν είναι σύννομο αυτό που έχει συμβεί. Χθες είχαμε έκτακτο Δ.Σ. και πήραμε αποφάσεις για να προστατέψουμε τα συμφέροντα της Π.Α.Ε.. Ήδη βρίσκομαι στην Αθήνα. Η απόφαση που λάβαμε είναι να κινηθούμε νομικά απέναντι στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ε.Π.Ο., να μηνύσουμε το Συμβούλιό (επιτροπή) του για απείθεια και παράβαση καθήκοντος, και να μηνύσουμε τους δικηγόρους των ποδοσφαιριστών για ηθική αυτουργία.

Πριν προχωρήσουμε στη μήνυση θα τους ενημερώσουμε με εξώδικο δήλωσή μας και βλέποντας τη δική τους κίνηση, αναλόγως θα πράξουμε. Οι δικοί μας σύμβουλοι μας διαβεβαιώνουν ότι αυτό που έχει συμβεί δεν είναι σύννομο, και η απόφαση που έχουμε, προστασίας πιστωτών, θα έπρεπε να μην επιτρέψει να προχωρήσουν στην εκδίκαση αυτής της υπόθεσης.

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη κι αν θέλουμε να πληρώσουμε, αυτό είναι τελείως αντίθετο στις διαδικασίες του άρθρου 99 και θα καταστρέψει τη διαδικασία, διότι έτσι θα υπάρχει ειδική μεταχείριση προς κάποιους πιστωτές και διαφορετική προς άλλους».

Για το πώς εξηγεί τη συμπεριφορά της Ε.Π.Ο. προς τον Άρη, επεσήμανε: «Μας προβληματίζει εντονότατα. Από τη στιγμή που υπάρχει οποιαδήποτε κίνηση η οποία είναι παράνομη και θίγει τα συμφέροντα της Π.Α.Ε. Άρης θα κινηθούμε κι εκεί δικαστικά. Αυτή τη στιγμή διεξάγεται έρευνα προκειμένου να στοιχειοθετηθεί ο λόγος που μας έχουν συμπεριφερθεί έτσι και να τον έχουμε και εγγράφως, διότι μέχρι στιγμής μιλούσαμε με μια νομική σύμβουλο της Ε.Π.Ο. σε καθαρά προφορικό επίπεδο για το θέμα των δελτίων των ποδοσφαιριστών».

Και προσέθεσε: «Εάν δούμε ότι πραγματικά και δίκαια δεν είχαμε δικαίωμα να κάνουμε μεταγραφές, αν μας το αποδείξει η Ε.Π.Ο. (αυτό συμβαίνει και σ’ άλλες ομάδες οι οποίες βρίσκονται στην ίδια κατάσταση μ’ εμάς κι έχουν κάνει μεταγραφές, και δεν πρόκειται να το αφήσουμε μόνο στην περίπτωση της δικής μας), θα δούμε τη στάση της απέναντι και στις υπόλοιπες ομάδες. Το λόγο θα τον έχουν τα ελληνικά δικαστήρια. Εάν, όμως, διαπιστωθεί οποιαδήποτε παρανομία από την πλευρά της Ε.Π.Ο., τίθεται θέμα αλλοίωσης αποτελέσματος στο παιχνίδι της Δευτέρας με την Καλλονή. Όπως έχουν εξαντλήσει τη σκληρότητά τους απέναντί μας, ήρθε η σειρά μας να απαντήσουμε με τον ίδιο τρόπο, ήρεμα και σύννομα. Εμείς δεχτήκαμε την επίθεσή τους. Ώρα να δεχτούν αυτοί τη δική μας»!

Για το αν και κατά πόσο θα θεωρηθούν τα δελτία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Άρη, σημείωσε: «Υπάρχουν δύο-τρεις εναλλακτικές διαδικασίες για να μπορέσουμε να βγάλουμε τα δελτία. Από την αισιόδοξη, στην οποία θα μας τα δώσουν σήμερα χωρίς κανένα πρόβλημα (διότι χθες η Ε.Π.Ο. ζήτησε διευκρινιστικό έγγραφο από τη Φ.Α.Ε., το οποίο ήδη απαντήθηκε), ως τις δύο επόμενες, αναλόγως της απάντησης που θα έχουμε. Και οι τρεις είναι έτοιμες και κατατίθενται σήμερα για να μπορέσουμε με οποιαδήποτε εξ αυτών των διαδικασιών να πετύχουμε να πάρουμε τα δελτία στα χέρια μας».

Για τον Μπακασέτα και τις σκέψεις για συνέντευξη Τύπου του Δ.Σ. της Π.Α.Ε., υπογράμμισε: «Η υπόθεση του Μπακασέτα έχει κλείσει, είναι στη διάθεση της ομάδας μας. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, έχουμε πάρει απόφαση για μια συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Παρασκευής, αρκεί όμως να τελειώσουν πρώτα οι εξελίξεις που τρέχουν, ώστε στη συνέχεια να ενημερώσουμε τον κόσμο για όλα τα θέματα αλλά και την κατάσταση που παραλάβαμε από την προηγούμενη διοίκηση».

Για το κατά πόσο αναμένονται άλλες μεταγραφικές κινήσεις ποδοσφαιριστών από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, ανέφερε: «Εξετάζονται πολλές περιπτώσεις για επιπλέον προσθήκες στην ομάδα, που είναι θέμα του προπονητή, ανάλογα με το τι χρειάζεται. Άλλωστε η μεταγραφική περίοδος διαρκεί μέχρι το τέλος του μηνός».

Στο τέλος έστειλε το μήνυμα της διοίκησης της Π.Α.Ε. Άρης προς τον κόσμο: «Ακόμη κι αν κερδίσουμε 7-0 τον Ατρόμητο την Κυριακή, θα έχουμε δικαίωμα να χαρούμε μόνο για… μισή ώρα και μετά να συνεχίσουμε το μεγάλο πόλεμο, γιατί απλώς θα έχουμε κερδίσει μια μάχη. Κι αυτό θα το καταφέρουμε όλοι μαζί, σε όλα τα επίπεδα. Τα μόνα έσοδα που περιμένει ο Άρης είναι από τα εισιτήρια. Όλα τα υπόλοιπα (τηλεοπτικά, Ο.Π.Α.Π.) είναι ήδη εκχωρημένα! Περισσότερες λεπτομέρειες, τεκμηριωμένες και με νούμερα, θα δοθούν σε προσεχή συνέντευξη Τύπου που θα δώσουμε».

To Top