“Γόρδιος δεσμός” με απίστευτες καταστάσεις και “θύμα” τον Άρη: Μπαράζ πιέσεων στην ΕΠΟ που πετάει το… μπαλάκι στην ΦΑΕ!

Απίστευτες καταστάσεις συμβαίνουν από το ξεκίνημα της εβδομάδας στο θέμα των δελτίων των νεοαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών του Άρη και την στάση της ΕΠΟ, η οποία αρνείται να εφαρμόσει τους νόμους, τις δικαστικές αποφάσεις, αναιρώντας μάλιστα ακόμη και τις ίδιες της, τις πράξεις!

Σήμερα, υπήρξε νέο μπαράζ επαφών ανάμεσα στη διοίκηση του Άρη και τους αρμόδιους της Επιτροπής Μεταγραφών. Συγκεκριμένα, οι κίτρινοι σε αλλεπάλληλες συζητήσεις που είχαν με την πρόεδρο της Επιτροπής Άννα Μαρία Δασκαλάκη, εξήγησαν για ποιους λόγους, είναι σύννομο να αναγνωρίσει την απόφαση της προσωρινής διαταγής, καλώντας την να συμμορφωθεί, με την έκδοση των δελτίων.

Οι κίτρινοι εξήγησαν ότι πρόκειται για σαφή παραβίαση των νόμων, με ποινικές ευθύνες, αναπτύσσοντας συγκεκριμένη νομική επιχειρηματολογία, με βάσει πάντα την προσωρινή διαταγή που εξέδωσε το δικαστήριο την περασμένη Δευτέρα.

Παράλληλα, όπως επισημάνθηκε στην πρόεδρο της Επιτροπής, έρχεται η ίδια να λειτουργήσει κόντρα στην τακτική και συμπεριφορά που είχε μέχρι σήμερα, μια και ήδη έχει εκδώσει δελτία τους προηγούμενους μήνες, με βάσει την προσωρινή διαταγή. Δεν μπορεί με απλά λόγια, στη μια περίπτωση να θεωρεί σωστά συγκεκριμένα έγγραφα και να εκδίδει δελτία και στην άλλη (πάλι με τα ίδια έγγραφα και τις ίδιες αποφάσεις) να αρνείται να το κάνει.

Από την πλευρά της, η Δασκαλάκη εξέφρασε για μια ακόμη φορά τις επιφυλάξεις της και η Επιτροπή πετάει το… μπαλάκι και πάλι στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, καταθέτοντας ερώτημα για την ΠΑΕ Άρης. Όσο τραβάει αυτός ο φαύλος κύκλος το μοναδικό θύμα είναι ο Άρης, ο οποίος βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα και δεν γνωρίζει εάν θα χρησιμοποιήσει τις μεταγραφές.

Οι κίτρινοι θέλουν να εξαντλήσουν όλες τις εξωδικαστικές προσπάθειες (εξώδικος, συνεχείς επαφές με την ΕΠΟ), ώστε να μην φτάσουν στο σημείο να προσφύγουν τελικά σε μηνύσεις και νομικές καταγγελίες για ένα θέμα που θα έπρεπε ήδη να έχει λυθεί βάσει της νομιμότητας.

Το αν, πότε και πώς θα λυθεί ο “γόρδιος δεσμός”θα φανεί μέσα στο τρέχον 48ωρο!

To Top