ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αλλοίωση αποτελέσματος 100% στο ΟΑΚΑ!

Τρεις τεχνικές ποινές, από τις οποίες οι δύο δεν κατάλαβε κανείς εκτός του Γκόντα γιατί δόθηκαν και δύο καλάθια που δεν μέτρησαν. Τίποτα άλλο. Μόνο αυτά να μην ήταν ορθά σφυριγμένα από τους διαιτητές, ο Άρης θα είχε φύγει νικητής από τον αγώνα. Υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος 100%!

Στην εξέλιξη του αγώνα δεν είχε αποσαφηνιστεί ότι οι τεχνικές ποινές ήταν τρεις εις βάρος του Άρη στο πρώτο ημίχρονο. Η πρώτη δόθηκε στον Οκάρο Γουάιτ, χωρίς κανείς να καταλάβει γιατί δόθηκε. Οι άλλες δύο δόθηκαν στον Τζερέλ Μακ Νιλ στο 18’ όταν ο Αμερικανός διαμαρτυρήθηκε για φάουλ του Κάρτερ που δεν του δόθηκε. Το ριπλέι δικαιώνει τον Μακ Νιλ. Η φάση είναι του Μπήτη, ο οποίος δεν είδε φάουλ. Η αντίδραση του Μακ Νιλ με την διαμαρτυρία του χρεώθηκε με δύο τεχνικές ποινές από τον Γκόντα, ο οποίος δεν εμπλεκόταν στη φάση. Θέλησε να γίνει… πρωταγωνιστής.

Η φάση με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου είναι κανονικό καλάθι του Γουάιτ και αντικανονικό κόψιμο του Έρικ. Είναι επίσης φάση του Μπήτη, που δεν σφυρίζεται!

Η φάση στο 27’ είναι πάλι ένα ακόμα μεγάλο λάθος των διαιτητών. Το λέι απ του Ζάρα είναι κανονικό, το κόψιμο του Κάρτερ έγινε αφού η μπάλα ακούμπησε στο ταμπλό. Το σκορ ήταν 55-50 σε εκείνο το σημείο, θα γινόταν 55-52, αλλά έγινε 58-50 με τον Άρη να δέχεται τρίποντο από τον Χέρστον μετά από καλή άμυνα, στη λήξη της επίθεσης της ΑΕΚ.

Τέσσερις πόντοι από τα δύο καλάθια που δεν μέτρησαν, δύο λιγότερες βολές και δύο λιγότερες κατοχές για την ΑΕΚ. Στο ΟΑΚΑ υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος εις βάρος του Άρη!

To Top