ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αλλοιώθηκαν οι δηλώσεις του Ροζ, αναλυτικά όσα είπε σε γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι…

Ο Λίντσεϊ Ροζ μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του, όμως οι δηλώσεις του αλλοιώθηκαν, όταν μεταφέρθηκαν γραπτώς στην ιστοσελίδα του συγκεκριμένου τηλεοπτικού μέσου. 

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Συγκεκριμένα σε ένα κομμάτι της συνέντευξης, που έγινε μέσω βιντεοκλήσης στο Canal+ και όπως αυτό παρουσιάστηκε στη συνέχεια εγγράφως, αναφερόταν πως υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στον Άρη και πως ο Ροζ ζει από τις οικονομίες του.

Ωστόσο, αυτές οι δηλώσεις αλλοιώθηκαν και μεταφέρθηκαν λανθασμένα, καθώς ο Ροζ ουδέποτε είπε κάτι τέτοιο. Ο Γάλλος αμυντικός επικοινώνησε άμεσα με τους ανθρώπους του Άρη και ξεκαθάρισε πως δεν έχει πει αυτά τα πράγματα και πως ο δημοσιογράφος τα άλλαξε για να προκαλέσει τις εντυπώσεις.

Αυτό που «διόρθωσε» ο Ροζ και αποτελεί την πραγματικότητα, είναι πως «γενικότερα στην Ελλάδα, όπως παντού, υπάρχει θέμα με τα οικονομικά. Ο Άρης δεν έχει έσοδα αφού δεν έγιναν τα πλέι οφ, ενώ δεν πλήρωσε και ο τηλεοπτικός πάροχος. Συνεπώς είναι λογικό να υπάρχει καθυστέρηση όπως παντού και υπάρχει κατανόηση τέτοιες στιγμές».

To Top