ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συνεχής επικοινωνία παικτών με τεχνικό τιμ και Χαριστέα και οι παραινέσεις…

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη είναι σε συνεχή επικοινωνία με το τεχνικό τιμ του Άρη, προκειμένου να ακολουθούν τις κατάλληλες οδηγίες, όσο βρίσκονται σε… καραντίνα.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Οι παίκτες παραμένουν στο σπίτι τους ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες τόσο της ΠΑΕ, όσο και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προς αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο Άγγελος Χαριστέας διατηρεί συχνή επαφή με τους ποδοσφαιριστές για οποιοδήποτε θέμα έχουν ανάγκη, με τον ανθρώπινο παράγοντα να μπαίνει πρώτος. Μάλιστα, αρκετοί παίκτες είναι που επικοινωνούν και με τον ίδιο τον Μίχαελ Ένινγκ, προκειμένου να συζητήσουν οτιδήποτε τους απασχολεί.

Ακόμα, οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν, κατά το δύναμιν, την… κατ’ οίκον προπόνηση ενώ επικοινωνούν τακτικά με τους ανθρώπους της ομάδας τόσο για θέματα ασκήσεων που μπορούν να ακολουθούν, με το ήδη υπάρχον πρόγραμμα να επεκτείνεται, όσο και για θέματα διατροφής.

Η επικοινωνία είναι σχεδόν καθημερινή, με τον γυμναστή του Άρη, σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ να βγάζουν συγκεκριμένο ασκησιολόγιο.

Στον Άρη παραμένουν άπαντες σε εγρήγορση, παρακολουθώντας τις εξελίξεις παγκοσμίως και περιμένουν τα νεότερα για την επανέναρξη της σεζόν, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει και η χαρτογράφηση για τη νέα χρονιά.

Αυτό που ζητούν οι ιθύνοντες του Άρη από τους παίκτες είναι να παραμείνουν προσηλωμένοι στα προγράμματα που τους δίνονται προκειμένου να διατηρήσουν σε μία σχετικά καλή κατάσταση το σώμα τους.

 

To Top