ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αμανατίδης: “Ο Άρης έχει πετύχει την άνοδο και προετοιμάζεται για την επόμενη κατηγορία…”

Στην ανωτερότητα του Άρη έναντι των υπολοίπων ομάδων του ομίλου του, στάθηκε ο προπονητής του Αιγινιακού, Περικλής Αμανατίδης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά την ολοκλήρωση του σημερινού φιλικού:

Για το φιλικό :«Ο Άρης έχει αέρα ομάδας από άλλη κατηγορία. Πιστεύω όμως ότι και εμείς είμαστε μία ομάδα που αν προσέξει λίγο, θα έχουμε την ίδια κατάληξη με τον Άρη. Μένουμε ευχαριστημένοι από το σημερινό φιλικό. Είδαμε αρκετά πράγματα και αυτό που μετράει είναι να κρατήσουμε έναν ρυθμό πρωταθλήματος, γιατί αυτές οι αναβολές… κοιμίζουν τις ομάδες. Δε το θέλουμε και αυτός ήταν ο στόχος του σημερινού παιχνιδιού».

Για το υλικό του Άρη:«Πάντα το υλικό είναι αυτό που κάνει την διαφορά στις ομάδες. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες σε μία επιτυχία, ο καταλυτικός όμως είναι το έμψυχο δυναμικό. Αν αυτό είναι… γεμάτο, οι ομάδες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Είμαι υπέρ των γεμάτων ρόστερ. Στις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό, αυτός είναι ένας απαράβατος κανόνας».

Για την φετινή πορεία των Άρη και Αιγινιακού:«Η μία είναι υποψηφία πρωταθλήτρια, εμείς. Μένουν 13 παιχνίδια για να αποδείξουμε αν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο Άρης το έχει καταφέρει ήδη και προετοιμάζεται για την επόμενη κατηγορία».

To Top