ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φιλική επικράτηση (1-0) επί του Αιγινιακού

Με τέρμα του Αντώνη Καπνίδη στο 33΄ο Άρης επικράτησε του Αιγινιακού στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με 1-0, σε φιλική αναμέτρηση εξαιτίας της νέας μετάθεσης της 21ης αγωνιστικής της Γ΄Εθνικής.

Χρόνο συμμετοχής στους βασικούς του παίκτες, έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος, στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με τον Αιγινιακό. Ο 58χρονος κόουτς θέλησε να διατηρήσει σε ικανοποιητικό αγωνιστικό ρυθμό τους “κιτρινόμαυρους”, οι οποίοι για δεύτερο σερί εβδομάδα, μένουν χωρίς επίσημο παιχνίδι μετά και τη νέα μετάθεση της 21ης αγωνιστικής.

Στο 13΄η πρώτη αξιόλογη επίσκεψη των παικτών του στην αντίπαλη εστία του Αιγινιακού με τον Ιντζίδη, να προσπαθεί για το εξεζητημένο και να σπαταλά καλή ευκαιρία για να κερδίσει τον Τόλλιο, όντας αμαρκάριστος μέσα από την μικρή περιοχή, καθώς το πλασέ του κατέληξε αουτ. Στο 23΄ο Πόι νικήθηκε από τον Τόλλιο, μετά από κεφαλιά που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι, ενώ στο 25΄το φάουλ του Τάτου πέρασε λίγα μέτρα αουτ. Μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας στο 33΄, ο Καπνίδης εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Πόι στο πρώτο δοκάρι και με ωραίο πλασέ κέρδισε τον Τόλλιο, ο οποίος παρά την προσπάθειά του, είδε την μπάλα να περνάει την γραμμή της εστίας του.

Ευκαιρία για δοκιμές στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Νίκο Αναστόπουλο να αλλάζει τα 7/11 της ενδεκάδας με την έναρξη του 45λέπτου. Λιγοστές αξιόλογες επισκέψεις του Άρη στην αντίπαλη εστία, μεταξύ αυτών ένα σουτ του Κυβελίδη στο 56΄και ένα απευθείας χτύπημα φάουλ του Κόκε στο 58΄που κατέληξαν αμφότερα αουτ με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους.

Άρης: Σιδεράκης (46΄Τζινάρ), Γεωργιάδης (46΄Βουτσιάς), Κόκε (75΄Μπουλγκουρίδης), Καλογέρης (46΄Καζναφέρης), Μελισσάς (46΄Μαζουλουξής), Ιντζίδης (85΄Σαμαρόπουλος), Πόι (46΄Ντόγος) (89΄Ανδρεάκος), Ν΄Λουντούλου (46΄Κωσταντινίδης), Καπνίδης (46΄Κυβελίδης), Τάτος, Τσουμάνης (68΄Σταυρίδης)

Αιγινιακός: Tόλλιος, Αραμπατζής, Ράτκο, Λιόλιος, Γουέλκομ, Γιαζιτζόγλου, Αντωνιάδης, Γκούρτσας, Ντίντακ, Μαρτσέλο

Έπαιξαν επίσης οι: Δερμιτζόγλου, Αχαλινόπουλος, Κουτσοσπύρος, Φαρμάκης, Οικονόμου, Κ.Αχαλινόπουλος, Χατζόπουλος

 

To Top