ΜΠΑΣΚΕΤ

Αμαξίδιο: Νικητής ο Άρης στο τουρνουά του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ με αμαξίδιο που διοργάνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος, με τον Άρη να βγαίνει πρώτο με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά όσα αναφέρει το «κιτρινόμαυρο» τμήμα: «Με επιτυχία ολοκλήρωσε ο Άρης Wheelchair B.C. τις υποχρεώσεις του , στο τριήμερο Πασχαλινό Τουρνουά , που διοργάνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος 94, στο ΔΑΚ Ευόσμου . Με τρεις νίκες σε τρεις αγώνες και με όλους τους διαθέσιμους παίκτες να παίρνουν πολύτιμες εμπειρίες , το σύνολο της Χατζηζωγίδου , θα ξεκουραστεί για τις Πασχαλινές Διακοπές .

Μόνο για το τυπικό , ο Άρης κέρδισε την πρώτη ημέρα , την Λέφσκι Σόφιας Βουλγαρίας , την δεύτερη ημέρα τον μαχητικότατο Ηροδικό Κομοτηνής και σήμερα στον τελικό τον Μέγα Αλέξανδρο . Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είχε στην διάθεση του , τους δύο βασικούς του ψηλούς.

Τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής τον πήραν οι παίκτες που δεν έχουν την δυνατότητα να δείξουν τις δυνάμεις τους στους αγώνες του πρωταθλήματος . Αυτό που μένει είναι η ετοιμότητά τους και η προθυμία τους σε ότι τους ζητήθηκε .

Επιστροφή στις προπονήσεις την Τρίτη μετά το Πάσχα , με προετοιμασία της ομάδας για την κρίσιμη αναμέτρηση με το ΠΑΣΚΑ στην Αθήνα την Κυριακή 05/05/2019 στις 12:00′ στο γήπεδο του Μετς .

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση».

To Top