ΜΠΑΣΚΕΤ

Συλλυπητήρια του γυναικείου τμήματος για την απώλεια του Άρη Γραμμενίδη

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε το γυναικείο τμήμα μπάσκετ για την απώλεια του Άρη Γραμμενίδη, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών από τα βασικά στελέχη της ΕΚΑΣΘ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναφέρει στην ανακοίνωση: «Η οικογένεια του γυναικείου τμήματος του Άρη με λύπη της εύχεται συλλυπητήριά στην οικογένεια του και την ΕΚΑΣΘ για την απώλεια, του υπεύθυνου του αναπτυξιακού κομματιού της Ένωσης , Άρη Γραμμενιδη.

Ένας άνθρωπος που έκανε το καλύτερο μέρα νύχτα ακούραστα για το καλό του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης. Καλό Παράδεισο να έχει και ελαφρύ να ναι το χώμα που τον σκεπάζει».

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΘ: “Αφιέρωσε τη ζωή του στο μπάσκετ. Το χαμόγελο συνόδευε ακόμη και τις πιο δύσκολες στιγμές του. Ήταν σημείο αναφοράς για το αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ένωσης. Ένωσε παιδιά, προπονητές, παράγοντες και γονείς και έγινε αφετηρία για να αναδυθούν ταλέντα, να ωριμάσουν, να ξεχωρίσουν, να φτάσουν στον προορισμό τους. Ήταν ακούραστος, ήταν σπουδαίος και ταπεινός. Ήταν ένας χρήσιμος άνθρωπος, χαρακτηρισμός που θα πρέπει να ζηλεύουν όσοι ασχολούνται από ανάλογες θέσεις με τον αθλητισμό.

Ποιος δεν γνώριζε τον Αρη τον Γραμμενίδη; Έφυγε πλήρης «μπασκετικών» ημερών χάνοντας τη μάχη με το θάνατο και την επάρατο νόσο. Η μπασκετική κοινωνία έχασε ένα σημαίνον μέλος. Η Ένωση έχασε το δικό της Αρη. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Μ. Παρασκευή, στις 12.15, στα κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου”.

To Top