Μπάσκετ Γυναικών: Έτοιμος ο Άρης για το «14 στα 14»

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Άρη  ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και αναχωρεί για την Πτολεμαΐδα εν όψει του αυριανού (Κυριακή, 12/02) εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας στη 13:00, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.

Οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν να συνεχίσουν τη μέχρι τώρα αήττητη πορείας τους στο πρωτάθλημα με μοναδικό στόχο την άνοδο και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εύχεται καλή επιτυχία.

Μπάσκετ Γυναικών: Έτοιμος ο Άρης για το «13 στα 13»

Η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Άρη ολοκληρώνει την προετοιμασία της εν όψει του αυριανού (Κυριακή, 05/02) αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη 13:00, στο «Nick Galis Hall», πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.

Οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν να συνεχίσουν τη μέχρι τώρα αήττητη πορεία τους στο πρωτάθλημα, όπου μετρούν 12 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, και γι’ αυτόν τον λόγο θέλουν και τον κόσμο στο πλευρό τους.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα εισέρχονται δωρεάν οι κάτοχοι διαρκείας της ΚΑΕ Άρης, ενώ υπάρχει γενική είσοδος πέντε (5) ευρώ.

Επίσης, πριν τον αγώνα, στις 11:00, η ομάδα θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Ο Α.Σ. Άρης εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα!

Μπάσκετ Γυναικών: Έτοιμος ο Άρης για το «10 στα 10» (photo)

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εν όψει του αυριανού (Κυριακή, 08/01) εκτός έδρας αγώνα με την Ολύμπια Λάρισας στη 13:00, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.

Οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν να συνεχίσουν τη μέχρι τώρα αήττητη πορείας τους στο πρωτάθλημα και ο Α.Σ. τις εύχεται καλή επιτυχία!

Μπάσκετ Γυναικών: Έτοιμος ο Άρης για το «10 στα 10»

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εν όψει του αυριανού (Κυριακή, 18/12) αγώνα με τον Αστέρα Καβάλας που θα διεξαχθεί κλειστό της Μίκρας στη 13:30 (λόγω της διεξαγωγής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ξιφασκίας στο «Nick Galis Hall»), στο πλαίσιο της δέκατης (10ης) αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2.

Οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν να συνεχίσουν τη μέχρι τώρα αήττητη πορείας τους στο πρωτάθλημα και για αυτό το λόγο θέλουν και τον κόσμο στο πλευρό τους, ώστε όλοι «μαζί» να πετύχουν τη νίκη.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα εισέρχονται δωρεάν οι κάτοχοι διαρκείας της ΚΑΕ Άρης, ενώ υπάρχει γενική είσοδος πέντε (5) ευρώ.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα!

Μπάσκετ Γυναικών: Έτοιμος ο Άρης για τον αγώνα με την Χ.Α.Ν.Θ. (photo)

Η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εν όψει του αυριανού αγώνα (Κυριακή, 04/12) απέναντι στην Χ.Α.Ν.Θ στις 17:00, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών και είναι έτοιμη να συνεχίσει την αήττητη πορεία της.

Συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυρες» δοκιμάζονται εκτός έδρας στην Χ.Α.Ν.Θ με στόχο να πετύχουν την έβδομη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και να συνεχίσουν τον «μαραθώνιο» για την άνοδο τους.

Καλή επιτυχία στα κορίτσια μας!

Μπάσκετ Γυναικών: Έτοιμος ο Άρης για τον αυριανό αγώνα (27/11) με τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας

Η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Άρη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εν όψει του αυριανού αγώνα (Κυριακή, 27/11) απέναντι στον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας στη 13:00, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών και είναι έτοιμη να συνεχίσει την αήττητη πορεία της.

Συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυρες» υποδέχονται την ομάδα της Πτολεμαΐδας στο «Nick Galis Hall» με στόχο να πετύχουν την έκτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια και να συνεχίσουν τον «μαραθώνιο» για την άνοδο τους.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα εισέρχονται δωρεάν οι κάτοχοι διαρκείας της ΚΑΕ Άρης, ενώ υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ.

To Top