Στην εντατική ο Αλμπέρτο Τζακερόνι, πρώην προπονητής των Μίλαν, Γιουβέντους και Ίντερ

Ο πρώην προπονητής των Μίλαν, Γιουβέντους και Ίντερ μπήκε σε εντατική μονάδα θεραπείας, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ενώ είχε προηγηθεί ατύχημα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport και την Corriere Romagna, ο άλλοτε προπονητής των Μίλαν, Γιουβέντους και Ίντερ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στην Τσεσένα και τοποθετήθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι υπέστη τραυματισμό στο σπίτι του. Συγκεκριμένα έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στο έδαφος, χάνοντας τις αισθήσεις του.

Ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν η κατάσταση του 69χρου Ιταλού έγινε πιο σοβαρή από τον τραυματισμό του στο κεφάλι ή ήταν αποτέλεσμα κάποιας άλλης ασθένειας, αναφέρει η Gazzetta dello Sport.

Ο Τζακερόνι είχε μία πλούσια καριέρα ως προπονητής με θητεία σε Ίντερ, Μίλαν, Γιουβέντους. Παράλληλα, έχει καθίσει στον πάγκο της εθνικής Ιαπωνίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Τον Ιανουάριου του 2019 αποσύρθηκε από τον χώρο του ποδοσφαίρου, με την τροπαιοθήκη του να κοσμεί ο τίτλος του ιταλικού πρωταθλήματος της σεζόν 1998/1999 με τη Μίλαν και του Asian Cup με την Ιαπωνία το 2011.

To Top