Αμερικανός πλέι μέικερ σε πρώτο πλάνο, στην άκρη η σκέψη για δύο Έλληνες “άσους”

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είχε στο μυαλό του την λύση δύο Ελλήνων πλέι μέικερ, για να χρησιμοποιήσει σε άλλες θέσεις τους Αμερικανούς, αλλά τελικώς δύσκολα θα προχωρήσει σε εφαρμογή αυτό το πλάνο. Οι Έλληνες είναι ακριβοί ακόμα, οι Αμερικανοί… περιμένουν και όλα δείχνουν ότι ο Άρης θα έχει ξένο “άσο” την επόμενη χρονιά.

Αν αυτός προέρχεται από κολέγιο ή θα είναι κάποιος εκ των Χάτεν ή Γκρέι εξαρτάται αποκλειστικά από το οικονομικό. Ο Άρης θα ήθελε πολύ να έχει ήδη κλείσει τον Χάτεν, όμως ο Αμερικανός που πέρσι έκανε καλή χρονιά με τον Κολοσσό, δεν δείχνει να βιάζεται και περιμένει προτάσεις άνω των 100.000 δολαρίων. Είναι ένα ποσό που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ο Άρης να διαθέσει και γι’ αυτό από χθες έχει ξεκινήσει μία πιο μελετημένη αναζήτηση στην αμερικανική αγορά.

Από τη στιγμή μάλιστα που θα πιάσει άμεσα δουλειά και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στο πλευρό του Αλεξανδρή, θεωρείται δεδομένο ότι οι δύο τους θα συνεργαστούν για να βρουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές κολεγιόπαιδων και να κάνουν τις εισηγήσεις τους.

Η περίπτωση των δύο Ελλήνων πλέι μέικερ δεν παύει να υφίσταται, όμως αν οι παίκτες (Μπατής, Λιακόπουλος) δεν ρίξουν τις απαιτήσεις τους, δεν μπορεί να μετουσιωθεί σε πράξη.

 

To Top