Αμετανόητος ο Συμεωνίδης, παραμένει “φυλακισμένο” το ελληνικό μπάσκετ

Αμετανόητος και σα να μη συμβαίνει τίποτα παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης, επιλέγοντας να καλέσει συγκεκριμένα άτομα για να πει όσα ήθελε…

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Μερικά αποσπάσματα από το παραλήρημα του Στέλιου Συμεωνίδη είναι αρκετά για να καταλάβει και ο πιο αδαής πως το ελληνικό μπάσκετ και η ελληνική διαιτησία είναι εγκλωβισμένη στο παρελθόν.

Είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔ: “Είμαι με τον στρατηγό, κι εγώ φαντάρος. Είμαι με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και πάντα θα είμαι δίπλα του. Δεν παραιτούμαι, δεν έχω λόγο να παραιτηθώ. Είμαι και ηθικός και τίμιος. Μόνο αν θέλει το Δ.Σ. της ΕΟΚ, θα φύγω. Μόνο αν μου το ζητήσει η Ομοσπονδία. Αν είχα αφουγκραστεί ότι δεν κάνω καλά τη δουλειά μου, θα είχα φύγει. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ίδρωσε για να γίνει αυτό που είναι στο μπάσκετ”.

Για τις μηνύσεις και τη σύλληψή του είπε: “Ό,τι έγινε εκείνη τη μέρα με τις μηνύσεις είχαν ως στόχο τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Ήθελαν να τον διαπομπεύσουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους, δηλαδή την Ευρωλίγκα. Ήθελαν να μείνει έστω μια ώρα στο αστυνομικό τμήμα”.

Για το ότι ο γιος του έχει franchise κατάστημα καφέ που ανήκει στον ιδιοκτήτη του Προμηθέα είπε: “Η συναλλαγή με το καφέ ήταν και ηθική και τίμια, υπάρχουν όλες οι αποδείξεις. Είναι επιχειρηματική δραστηριότητα. Για να μην φέρω σε δύσκολη θέση τον γιο μου, δεν θα τον ξαναβάλω να σφυρίξει τη συγκεκριμένη ομάδα (σ.σ.: Προμηθέας Πάτρας)”.

Για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί είπε: “Να παραιτηθώ γιατί; Μόνο αν το ζητήσει η ΕΟΚ. Τώρα είμαι με τον Βασιλακόπουλο και δεν λοξοδρομώ. Εγώ είμαι αμισθί. Δεν πληρώνομαι. Το κάνω γιατί μου αρέσει. Το 2016 κανείς δεν κατέβηκε να διεκδικήσει. Αν το 2020, δεν κατέβει άλλος, πάλι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα είναι”.

To Top