Το κάζο του αιώνα! Η Ν.Κορέα πέταξε έξω την Γερμανία (2-0)! Πέρασε με 3-0 και η Σουηδία

Η Γερμανία γνώρισε έναν από τους πιο ντροπιαστικούς αποκλεισμούς στην ιστορία της από Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς ηττήθηκε με 2-0 από τη Νότια Κορέα και δεν εκμεταλλεύτηκε τη βαριά ήττα του Μεξικού για να προκριθεί στους «16», διαψεύδοντας κατηγορηματικά την περίφημη ατάκα του Γκάρι Λίνεκερ.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

 

Οι συνθέσεις των ομάδων

Νότια Κορέα (Σιν Τάε-γιονγκ): Τζο, Λι Τζονγκ, Γιουν, Σον Χεούνγκ-μιν, Κου (56′ Χουάνγκ, 79′ Γκο), Χονγκ, Τζουνγκ, Λι Τζαεσούνγκ, Μουν (69′ Τζου), Κιμ, Τζανγκ
Γερμανία (Γιοακίμ Λεβ): Νόιερ, Κίμιχ, Χούμελς, Ζίλε, Χέκτορ (78′ Μπραντ), Κεντίρα (58′ Γκόμες), Κρόος, Οζίλ, Ρόις, Γκορέτσκα (63′ Μίλερ), Βέρνερ

Διαιτητής: Μαρκ Γκάιγκερ (Ηνωμένες Πολιτείες)

Η Σουηδία ήταν καταιγιστική και νίκησε 3-0 το Μεξικό, παίρνοντας την πρώτη θέση του 5ου ομίλου, ενώ το Μεξικό εκμεταλλεύτηκε το “δώρο” της Νότιας Κορέας και πέρασε επίσης στους “16” του Μουντιάλ.

Πραγματοποιώντας την πιο γεμάτη εμφάνισή της ως τώρα στο Μουντιάλ, η Σουηδία θριάμβευσε επί του Μεξικού με 3-0 και πήρε πανηγυρικά την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο και φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι Σκανδιναβοί πέτυχαν και τα τρία τους γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, δείχνοντας τρομερό χαρακτήρα μετά την ήττα-σοκ από την Γερμανία την προηγούμενη αγωνιστική.

Όσο για το Μεξικό του Οσόριο, πήρε επίσης την πρόκριση, αφού εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Γερμανίας από τη Νότια Κορέα με 2-0 στο άλλο παιχνίδι του ομίλου και κατέλαβε την δεύτερη θέση. Οι αζτέκοι εξαργύρωσαν τις νίκες στα δυο πρώτα ματς του ομίλου, αλλά προβλημάτισαν με την εικόνα τους, ειδικά στο β’ μέρος. Πάντως, έστω και έτσι συνεχίζουν στον θεσμό και θα παλέψουν να βρεθούν στην 8άδα.

Γήπεδο: “Ekaterinburg Arena”

Διαιτητής: Νέστορ Πιτάνα (Αργεντινή)

Βοηθοί: Ερνάν Μαϊντάνα (Αργεντινή), Χουάν Πάμπλο Μπελάτι (Αργεντινή)

Τέταρτος: Αντρές Κούνια (Ουρουγουάη)

ΜΕΞΙΚΟ: Oτσόα, Σαλσέδο, Μορένο, Ερέρα, Άλβαρες, Λαγιούν (89′ Πενάλτα), Γκουαρδάδο (75′ Κορόνα), Γκαγιάρδο (65′ Φαμπιάν), Κάρλος Βέλα, Ερνάντες, Λοσάνο.

ΣΟΥΗΔΙΑ: Όλσεν, Λούστιγκ, Λίντελεφ, Γκράνκβιστ, Αουγκούστινσον, Λάρσον (57′ Σβένσον), Έκνταλ (80′ Χίλιεμαρκ), Φόρσμπεργκ, Κλάεσον, Τοϊβόνεν, Μπεργκ (68′ Τελίν).

Γκολ: 51′ Αουγκούστινσον, 62′ (πεν.) Γκράνκβιστ, 74′ (αυτ.) Άλβαρες

Κίτρινη κάρτα: 1′ Γκαγιάρδο, 4′ Οτσόα, 25′ Λάρσον, 61′ Μορένο

H τελική βαθμολογία του 6ου ομίλου

Σουηδία 6 (5-2)
Μεξικό 6 (3-4)

Νότια Κορέα 3 (3-3)
Γερμανία 3 (2-4)

To Top