ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμορόζο: Η υποδοχή στο αεροδρόμιο και το τελευταίο του επαγγελματικό γκολ…

Ένα ακόμα αφιέρωμα στον Μάρσιο Αμορόζο, από την βραζιλιάνικη ιστοσελίδα futebolinterior.com.br, η οποία κάνει μία αναδρομή στην καριέρα του άλλοτε φορ του Άρη, καθώς σαν χθες πέτυχε πριν από 12 χρόνια με την φανέλα των “κιτρινόμαυρων” το τελευταίο από τα 193 επαγγελματικά γκολ της καριέρας του.

Όσον αφορά την παρουσία του αναφέρει: “Στο τέλος της καριέρα του, άφησε την Βραζιλία για να παίξει στην σεζόν 2007/08 στην Ελλάδα. Στα 33 του έζησε την εμπειρία της υποδοχής από το 6.000 κόσμο στο αεροδρόμιο. Στην παρουσίασή του από τον Άρη, δήλωνε ενθουσιασμένος από την υποδοχή.

‘Είμαι χαρούμενος που γυρίζω μία νέα σελίδα στην καριέρα μου. Θέλω να πω πως δεν είχα ποτέ ξανά τέτοια υποδοχή στη ζωή μου. Οι οπαδοί είναι φανταστικοί και με εντυπωσίασαν”, είπε στην συνέντευξη τύπου.

Με τον Άρη έπαιξε 12 φορές, σκοράροντας δυο γκολ. Το πρώτο απέναντι στον Ατρόμητο με το αριστερό. Το τελευταίο του επαγγελματικό γκολ ήταν στις 14 Μαίου του 2008, όταν με πέναλτι σκόραρε κατά του Πανιωνίου, στην ισοπαλία 3-3″.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό αφιέρωμα…

To Top