ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο μηδενισμός των οφειλών στο δημόσιο, ηχηρό μήνυμα Άρη στην κυβέρνηση!

Η παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη στην Θεσσαλονίκη ξετύλιξε το κουβάρι των εξελίξεων σε θέματα οργάνωσης, αλλά κυρίως, όπως ενημέρωσε και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, έδωσε την ευκαιρία για να δρομολογηθεί η τακτοποίηση σημαντικών οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού Άρη προχώρησε στην κάλυψη του 1.500.000 από τα 2.000.000 ευρώ που απαιτεί η αύξηση του μετοχικού κατέβαλε οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές, αλλά εκείνο που έχει μεγάλη σημειολογική αξία, είναι η εξυπηρέτηση όλων των οφειλών σε εφορία και ασφαλιστικές εισφορές.

Με την καταβολή 850.000 ευρώ, η ΠΑΕ Άρης -όπως τονίζουν στην Αλκμήνης- μηδένισε τις οφειλές που αφορούν φορολογικές-ασφαλιστικές δραστηριότητες, αν όχι για πρώτη φορά, σίγουρα από τις σπάνιες τα τελευταία χρόνια.

Μια εξέλιξη που αποτελεί επί της ουσίας ένα ηχηρό μήνυμα προς την ίδια την κυβέρνηση στην απλή λογική, ότι η ΠΑΕ Άρης είναι μια καθαρή από χρέη ΠΑΕ που δεν δημιουργεί νέα χρέη και επιχειρεί να είναι τυπική απέναντι στις υποχρεώσεις της. Ένα μήνυμα που αποκτάει, ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αυτές τις μέρες, όπου δίνεται η μάχη για να αποκαταστήσει το ίδιο το κράτος τα δικά του λάθη και παραλείψεις απέναντι σε μια νομότυπη ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία.

To Top