Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη Άρη- Γεραπετρίτη για την αδικία του ban της FIFA

Η σημερινή μέρα θα δώσει την ευκαιρία να φτάσει στα αυτιά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, η απαίτηση όλου του Άρη για δίκαιη λύση στο θέμα της “ομηρίας” από την FIFA με τον ύποπτο ρόλο της ΕΠΟ.

Μετά την κοινή επιστολή που έστειλαν τη Δευτέρα ΠΑΕ και ΑΣ Άρης, οι διαδικασίες προχώρησαν και έτσι έκλεισε το ραντεβού με τον Γιώργο Γεραπετρίτη (στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και υπουργός της απολύτου εμπιστοσύνης του) για σήμερα Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι. Μια συζήτηση που θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης.

Παρόντες από πλευράς Άρη θα είναι ο επικεφαλής της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, και ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Λευτέρης Αρβανίτης, ενώ θα συμμετέχει και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, με την Περιφέρεια, όπως και τον Δήμο, να εκφράζουν από την πρώτη στιγμή την συμπαράστασή τους στην κιτρινόμαυρη προσπάθεια για την απόδοση δικαιοσύνης και την εφαρμογή των νόμων.

Στην διαδικτυακή αυτή συνάντηση οι άνθρωποι του Άρη, με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη αναμένεται να αναλύσουν το πρόβλημα, να εξηγήσουν ότι η ΠΑΕ λειτούργησε βάσει της απόλυτης νομιμότητας, είναι καθαρή από χρέη και δεν νοείται στην οικονομική-αθλητική-κοινωνική λογική να επιβαρυνθεί με χρέη άλλου ΑΦΜ και άλλου νομικού προσώπου.

Παράλληλα, αναμένεται να απαιτήσουν να δοθεί άμεσα λύση, καλώντας την κυβέρνηση να συμπεριλάβει ο συγκεκριμένο θέμα στο μνημόνιο συνεργασίας με τη FIFA, αποκαθιστώντας ένα πρόβλημα για το οποίο δεν ευθύνεται η σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.

Ο Άρης πρέπει να είναι πειστικός και πιεστικός. Με σχέδιο και να μην αφήσει κανένα περιθώριο.

To Top