ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βγήκαν στην… σέντρα! Ο Παραγουανός αθώωσε την Πάρμα, τιμώρησε τον Άρη στην FIFA! (photo)

Βγήκαν στην… σέντρα! Ο Παραγουανός αθώωσε την Πάρμα, τιμώρησε τον Άρη στην FIFA! Μετά τον ξεκάθαρα ύποπτο ρόλο της ΕΠΟ στην υπόθεση του Άρη (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ) καταγράφεται μια παγκόσμια πρωτοτυπία στα χρονικά.

Ο Παραγουανός Αλεχάνδρο Πιέρα που δικαίωσε την Πάρμα στην υπόθεση με τον Παναθηναϊκό (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ) καταδίκασε τους κίτρινους.

Γίνεται ένας αθλητικός δικαστής για μια υπόθεση με τα ίδια στοιχεία να βγάζει διαφορετικές αποφάσεις; Αν κρίνει κανείς από τον Παραγουανό Αλεχάνδρο Πιέρα, τότε η απάντηση είναι ναι.

Στις 15 Οκτωβρίου του 2019, ο Αλεχάνδρο Πιέρα εκτίμησε ότι τα όσα βαραίνουν την… παλιά Πάρμα, δεν αφορούν τη νέα εταιρία και απορρίφθηκαν όλες οι κατηγορίες που βάρυναν τη νέα εταιρία με την επωνυμία “PARMA CALCIO 1913”. Ο ίδιος, αποφάσισε ότι δεν υπήρχε συνέχεια μεταξύ των εταιριών “PARMA F.C.” και της “PARMA CALCIO 2013”, αλλά στην περίπτωση του Άρη έκρινε ότι ήταν η ίδια, τιμωρώντας έτσι την ελληνική πλευρά, μετά και την ελλειμματική στάση της ΕΠΟ!

Ο συγκεκριμένος ήταν ο δικαστής στην υπόθεση της Πάρμα και του Παναθηναϊκού για τα τροφεία του Σωτήρη Νίνη. Στις 15 Οκτωβρίου του 2019 αποφάσισε ότι τα χρέη της παλιάς εταιρείας της ιταλικής ομάδας δεν ακολουθούσαν την νέα, καθώς δεν πρόκειται για την ίδια εταιρεία.

Αντίθετα, δεν αποφάνθηκε το ίδιο και για την υπόθεση του Άρη, τιμωρώντας με ban την ελληνική ομάδα για παρόμοια υπόθεση. Δύο μέτρα και δύο σταθμά, σε μια υπόθεση που βρωμάει από παντού!

To Top