ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηθική αυτουργός η ΕΠΟ στην “ομηρία” του Άρη! Τεράστιες ευθύνες, μένει εκτεθειμένη μετά την υπόθεση Νίνη-FIFA!

Ηθική αυτουργός η ΕΠΟ στην “ομηρία” του Άρη! Εκτεθειμένη μετά την υπόθεση Νίνη-FIFA!

Όπως αναφέρουμε σε άλλο άρθρο η FIFA έκρινε πως η νεοσύστατη Πάρμα δεν έχει… σχέση με την παλιά και άρα σβήνεται το χρέος ύψους 500.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για την μεταγραφή του Σωτήρη Νίνη το 2012 (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Διαβάζοντας προσεκτικά το ρεπορτάζ προκύπτουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ερωτηματικά για το τι έγινε στην υπόθεση Άρη-ΕΠΟ το περασμένο φθινόπωρο, ποιος παγίδευσε την κιτρινόμαυρη ΠΑE,  και πώς μπορεί η FIFA να παίρνει αποφάσεις που η μία έρχεται σε σύγκρουση με την άλλη;

Εδώ γίνεται μια υπόθεση εργασίας: η FIFA είχε λόγους να καταδικάσει τον Άρη; Είχε κάποιο… συμφέρον να στήσει τον Άρη στον τοίχο. Την ώρα που τα ερωτήματα αυτά μοιάζουν ρητορικά, προκύπτει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: η ΕΠΟ λειτούργησε όπως έπρεπε; Προστάτευσε το δίκαιο του Άρη; Είτε είναι ανίκανη, είτε με σκοπιμότητα παγίδευσε τον Άρη. Και στις δυο περιπτώσεις είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ η λειτουργία της ΕΠΟ με επικεφαλής τον Βαγγέλη Γραμμένο, του “δικού μας παιδιού”, κατά δήλωση του γνωσοτύ μεγαλοεπιχειρηματία!

Στη μια περίπτωση αυτή της Πάρμα, η ιταλική ομοσπονδία ενημέρωσε εγγράφως την FIFA και εξήγησε αναλυτικά τι συμβαίνει, στήριξε την ιταλική ομάδα και βρέθηκε ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής, όπου έγινε το αυτονόητο: η απόφαση δικαίωσε τους Ιταλούς, γιατί πρόκειται για δυο διαφορετικά νομικά-οικονομικά πρόσωπα.

Στην περίπτωση του Άρη, προκύπτει ότι η ΕΠΟ δεν έκανε το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, παγιδεύοντας τους κιτρινόμαυρους! “Κοίμιζε” τους κιτρινόμαυρους, δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια στην FIFA και άφησε να χαθούν δικαστικές παραστάσεις, πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια, με αποτέλεσμα ο Άρης να πεταχθεί στα σχοινιά!

Γι αυτό αναφέρουμε ότι στην “ομηρία” της ΠΑΕ Άρης, ηθικοί αυτουργοί είναι η ΕΠΟ, ο Γραμμένος και νομική υπηρεσία.

Ξεσκεπάζεται περίτρανα ο ρόλος τους. To PRESSARIS από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε τον σκοτεινό αυτόν ρόλο (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Περιμένουμε από την ΠΑΕ να αντιδράσει διασφαλίζοντας τα συμφέροντα της!

 

To Top