ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Αμπού Μπα: Υπαρκτό ενδεχόμενο για εκ νέου δανεισμό, αλλιώς…

Ο Αμπού Μπα ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Άρη ως δανεικός από την γαλλική Νάντ με αρκετά καλές συστάσεις να τον ακολουθούν.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου με 24/7 Live Blackjack & Roulette με Έλληνες dealers

Ο Μίχαελ Ένινγκ ήταν ο πρώτος που τον πίστεψε πάρα πολύ, καθώς διέκρινε πως θα μπορούσε να αξιοποιήσει το ταλέντο του νεαρού Γάλλου σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αποτελέσει μία… αγωνιστική έκπληξη, τόσο για την ομάδα του, όσο και για το πρωτάθλημα γενικότερα.

Ο Γάλλος αμυντικός μέσος ίσως να μην τον δικαίωσε απόλυτα, καθώς του λείπουν οι εμπειρίες και οι παραστάσεις από ομάδες με μεγάλη πίεση, όπως ο Άρης.

Ωστόσο, πήρε τις ευκαιρίες του από τον Γερμανό πρωταθλητή, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ φέτος έχει παίξει σε 14 ματς πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου, με συνολικό χρόνο συμμετοχής 749 λεπτά. Στα παιχνίδια της Super League στα επτά ξεκίνησε βασικός, ολοκληρώνοντας τα πέντε, ενώ στα υπόλοιπα μπήκε ως αλλαγή.

Η ρήτρα για να αποκτήσει ο Άρης τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή ανέρχεται στο 1.000.000 ευρώ και είναι απαγορευτικό για τους “κιτρινόμαυρους”. Εφόσον παραμείνει οριστικά, διότι απομένουν κάποιες τελικές συζητήσεις και οι υπογραφές ο Μίχαελ Ένινγκ στην ομάδα, ίσως δώσει μία ακόμα ευκαιρία στον νεαρό Γάλλο.

Με ποιο τρόπο; Ζητώντας τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για μία ακόμα φορά από την Ναντ, με την οποία ο Αμπού Μπα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Φυσικά, δεν αρκεί μόνο να συμφωνήσει η Ναντ, αλλά και ο ίδιος ο Αμπού Μπα, ο οποίος φέτος είχε μέχρι στιγμής μία χρονιά με… ανάμεικτα συναισθήματα. Από την εμπιστοσύνη του Ένινγκ στο πρόσωπό του και τα ματς ως βασικός στην ενδεκάδα του Άρη, μέχρι την πιο άσχημη στιγμή της σεζόν με την ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε στην Λάρισα. Όλα θα παίξουν τον ρόλο τους.

Αν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αλλά και ο γαλλικός σύλλογος εν τέλει συμφωνήσουν τότε ο Γερμανός θα έχει την δυνατότητα να δουλέψει με τον νεαρό Γάλλο τον οποίο και πιστεύει αρκετά, ειδάλλως ο παίκτης θα επιστρέψει στην ομάδα στην οποία ανήκει και θα αποτελέσει παρελθόν για τον Άρη…

 

 

To Top