ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αμυντική ενίσχυση: Η περίπτωση του Σπέντλχοφερ και ο Ρισβάνης

Η αμυντική ενίσχυση με την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ αποτελεί μεταγραφική προτεραιότητα για τον Άρη.

Ο Λούκας Σπέντλχοφερ (27χρ., 1,87μ.) είναι ένα όνομα που όχι μόνο απασχόλησε έντονα τους «κιτρινόμαυρους» αλλά είχαν φτάσει και σε προχωρημένες επαφές για την απόκτησή του. Ωστόσο, η αλλαγή στον πάγκο του Άρη παγώνει προς ώρας την συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς ο νέος προπονητής αναμένεται να αποφασίσει για το αν θα προχωρήσει η ομάδα οριστικά για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Ο υψηλόσωμος Αυστριακός κεντρικός αμυντικός ανήκει στην Στουρμ Γκρατς από το 2015 -έπαιξε και έναν χρόνο νωρίτερα ως δανεικός από την Ίντερ- έχοντας την περασμένη σεζόν 31 συμμετοχές (30 παιχνίδια βασικός) με τέσσερις κίτρινες και μία κόκκινη κάρτα. Το συμβόλαιό του δεξιοπόδαρου στόπερ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Εκτός του Σπέντλχοφερ ο Άρης φέρεται να εξετάζει για την άμυνα και την περίπτωση του Σπύρου Ρισβάνη, o οποίος έχει παρόμοια χαρακτηριστικά (26χρ., 1,96μ., δεξί πόδι), αγωνίζεται στον Ατρόμητο και το συμβόλαιό του επίσης ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Ο Ρισβάνης μέτρησε την περασμένη σεζόν 31 αγώνες με τρία γκολ και έντεκα κίτρινες κάρτες.

To Top