ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η ετοιμότητα του Ντραγκίτσεβιτς “θωρακίζεται” από την εμπιστοσύνη του Καμπερίδη

Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς έφτασε χθες στη Θεσσαλονίκη και θέτει εαυτό στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη, είναι όμως βέβαιο ότι θα χρειαστεί 2-3 βδομάδες για να βρεθεί στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση, καθώς έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας.

Ο έμπειρος σέντερ πρέπει να… τρέξει για να καλύψει το χαμένο έδαφος από την προετοιμασία που δεν ήταν παρών, για να φτάσει στο επίπεδο των υπόλοιπων συμπαικτών του.

Ο Καμπερίδης, που ήταν αυτός ο οποίος επέμενε όσο κανείς άλλος για τον Ντραγκίτσεβιτς, θεωρώντας πως η ποιότητά του μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα που χτίζεται, γνωρίζει πολύ καλά πώς ο Μαυροβούνιος είναι… πίσω, αλλά τον εμπιστεύεται απόλυτα.

Προφανώς και στο ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων ο Ντραγκίτσεβιτς δεν θα είναι 100% έτοιμος, αλλά ποντάρουν πολλά οι κίτρινοι στην “μπασκετοσύνη” του και την εμπειρία του.

Το θέμα είναι να δικαιωθούν εντός παρκέ, διότι ο Ντραγκίτσεβιτς είναι ο παίκτης με το μεγαλύτερο συμβόλαιο και αυτό δημιουργεί εκτός από προσδοκίες και απαιτήσεις.

To Top