Αμυντικό και μέσο ζήτησε ο Κατσαβάκης, σενάρια για Παπαδόπουλο

Ο Μάκης Κατσαβάκης έπιασε δουλειά στον Άρη, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη υπογράψει και τυπικά. Είχε μια σειρά από συναντήσεις και συζητήσεις προκειμένου να έχει μια πλήρη εικόνα για την ομάδα, ο ίδιος έχει μια προσωπική άποψη για το υλικό που υπάρχει και ξεκίνησε να σκιαγραφεί το αγωνιστικό πλάνο.

Σε ότι αφορά την ενίσχυση της ομάδας και γνωρίζοντας ότι οι επιλογές είναι περιορισμένες σε συγκεκριμένα πλαίσια (τρεις μεταγραφές, παίκτες μέχρι 24 χρόνων, «μικρό πορτοφόλι») ο Σερραίος τεχνικός ζήτησε ενίσχυση στην αμυντική αλλά και στη μεσαία γραμμή.

Θεωρείται βέβαιο, ότι μια από τις τρεις επιλογές του Κατσαβάκη για παίκτες άνω των 24 χρόνων θα είναι ένας έμπειρος κεντρικός αμυντικός. Αυτήν τη στιγμή στη θέση αυτή βρίσκονται οι Παπαζαχαρίας, Γιαννίτσης και Κοτσώνης.

Επίσης θα αναζητηθεί και μέσος προκειμένου να προχωρήσει στις τελικές αποφάσεις. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να εντοπισθούν οι στόχοι και να γίνουν οι πρώτες διερευνητικές επαφές.

Πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει λίστα ελεύθερων Ελλήνων παικτών, όπως τονίστηκε και στη χθεσινή δίωρη σύσκεψη με τον Γιάννη Μιχαλήτσο.

Παράλληλα, θα υπάρχει και συνεργασία με τους δυο προπονητές των ομάδων Κ20 και Κ17, Νίκο Πασσιαλή και Τάσο Θέου.

Την ίδια ώρα, πάντως, άρχισαν τα πρώτα σενάρια. Σύμφωνα με αυτό που κυκλοφόρησε στη Δράμα, ο 59χρονος τεχνικός ενδιαφέρεται να πάρει μαζί του τον Αμβρόσιο Παπαδόπουλο, τον 24χρονο αμυντικό της Δόξας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παπαδόπουλος έχει συμβόλαιο με τη Δόξα, αλλά στη συμφωνία που είχε γίνει με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Αθανάσιο Σάμιο είχε επισημανθεί ότι στην περίπτωση που υποβιβαστεί η ομάδα μπορεί να αποχωρήσει.

To Top