Διακοπή της συνεδρίασης στις 3 τα ξημερώματα! Η συνέχεια σήμερα για πρόεδρο της Κοινωνίας!

Στις τρείς τα ξημερώματα διακόπηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών. Ξεκίνησε στις 9 το βράδυ και δεν τελείωσε ποτέ! Διακόπηκε στις 3 τα ξημερώματα και θα… συνεχιστεί σήμερα.

Το κυρίαρχο θέμα ήταν η συγκρότηση σε σώμα του νέου διοικητικού συμβουλίου και η ανάδειξη νέου προέδρου. Αυτό δεν έγινε χθες. Τελικά παρουσιάστηκαν τρεις υποψηφιότητες: Άγγελος Γρόλλιος, Τάσος Δεσύπρης, Λάμπρος Σκόρδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν σοβαρές διαφωνίες μεταξύ των επτά μελών, τόσο σε ότι αφορά τις τρεις υποψηφιότητες για τον πρόεδρο, όσο και για άλλα ζητήματα.

Τα άλλα τέσσερα μέλη, όπως είναι γνωστό είναι οι: Νικήτας, Ματθαίου, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, Αριστοτέλης Ναούμ, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης.

Η ώρα περνούσε και φτάσαμε μέχρι τις τρεις τα ξημερώματα. Λόγω του προχωρημένου της ώρας η συνεδρίαση διεκόπη. «Δεν ήταν ανθρωπίνως δυνατόν να συνεχίσουμε», όπως έλεγαν μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αυτήν την στιγμή ήταν φανερό και τώρα αποδεικνύεται και στην πράξη ότι υπάρχουν διαφορετικές τάσεις στη νέα διοίκηση. Το ζητούμενο, όπως τόνιζαν οι ίδιοι οι παράγοντες είναι η σύνθεση και η ενότητα και όχι η διάσπαση και η ρήξη.

Φυσικά πρόκειται για κρίσιμες αποφάσεις που θα καθορίσουν πολλά για την τύχη του ίδιου του συλλόγου και χρειάζεται προσοχή από όλους.
Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί στις 8μ.μ. για να συγκροτηθεί η νέα διοίκηση σε σώμα και να ξεκινήσει το έργο της!

To Top