Χωρίς κατηγορία

Αμφίβολος ο Ηρακλής, διεκδικεί θέση βασικού ο Σουνάς

Όσο περνούν οι αγωνιστικές, τα παιχνίδια του Άρη αποκτούν δραματικό χαρακτήρα καθώς κάθε βαθμός έχει τη δική του ξεχωριστή βαρύτητα στο κυνήγι πλέον της παραμονής.

Στη σκιά των προσφυγών Ουντότζι, Ιμπέχ, ο Άρης είναι υποχρεωμένος να πετύχει την πρώτη του εντός έδρας νίκη με σκοπό να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση έναντι των ανταγωνιστών του. Ο αγώνας είναι κυριολεκτικά κομβικός καθώς μια νέα απώλεια ενδεχομένως να ανοίξει τη διαφορά, πράγμα που θα δυσχεράνει την κατάσταση ουσιαστικά και ψυχολογικά.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν έχει πολλές επιλογές. Μετράει μόνο μια επιστροφή αυτή του Τσουμάνη, ενώ θα περιμένει να διαπιστώσει στην προπόνηση της Τετάρτης, αν μπορεί να υπολογίζει στον Ηρακλή.

Με δεδομένη την απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδας Ουντότζι, η επιθετική τριάδα θα αποτελείται από τους Μανιά, Σταυρόπουλο και Αγκάνθο.

Στο χώρο του κέντρου Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς  και κάτω από προϋποθέσεις ο Ηρακλής  διεκδικούν δυο θέσεις, μια και ο Τάτος θεωρείται σίγουρος για το βασικό σχήμα.

Στα μετόπισθεν ο Τσουμάνης θα πάρει τη θέση του Μαργαρίτη, ο Καραγκούνης θα καλύψει δεξιά με τους Έλσνερ, Κύργια κεντρικό αμυντικό δύδυμο. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης. Η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

 

To Top